Melyiket választanád? És miért? (Képek lent)
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
Nem tudom eldönteni melyiket vegyem.Tudnátok véleményt,tapasztalatot mondani valamelyik üléssel kapcsolatban?
Köszönöm.
Szia!
Több cikkben is olvastam, hogy a nagy intervallumos ülések nem olyan jók, hiszen más igényei, testi felépítése van egy 9 és egy 25 kilós gyereknek. Szóval én azokat kapásból kiszórnám. Arról nem is beszélve, hogy ha belegondolsz egy 25 kilós gyerek már nagy ezekhez az ülésekhez, nekik inkább az ülésmagasító jó.
Az utolsónál nem igazán értem, hogy melyik övet, miért, hogyan lehet az oldalsó övterelőbe rakni...
És ha megszeretném venni szerintetek merjem megrendelni?
Vagy mindenképpen kell hozzá a lányom is?
utolsót
mi is majdnem ilyet vettünk, de aztán végül egy másikat választottunk
( [link]
egyébként ha jól emlékszem Vecsésen a Turbo Kölyökben 40 ezer volt ez a Maxi Cosi Priori
igen, mindenképpen érdemes elvinni és belepróbálni a babát, mi is néztünk olyat ami nagyon klassz meg minden, csak épp ha beleült, valahogy nem volt az igazi
előző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!