Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyiket választanád? És...

Melyiket választanád? És miért? (Képek lent)

Figyelt kérdés

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

5. [link]

Nem tudom eldönteni melyiket vegyem.Tudnátok véleményt,tapasztalatot mondani valamelyik üléssel kapcsolatban?

Köszönöm.

2010. febr. 11. 08:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Az utolsót, a Maxi Cosit. Az 1., 3., 4-ről nem is hallottam, a Pierre Cardin nem a legbiztonságosabb. Mi amikor autósülésben gondolkodtunk megnéztük a törésteszteket, a 3 legjobb között volt a Maxi Cosi és ennek még nem is csillagászati ára van. Így nekünk ilyen van, nagyon szeretjük, a babának is kényelmes, egyszerű bekötni, csak jókat tudok mondani róla. :)
2010. febr. 11. 09:00
 2/20 anonim ***** válasza:
utolsó
2010. febr. 11. 09:01
 3/20 anonim ***** válasza:
ja, hogy miért: mert 2006ban az adactól elég jó minősítést kapott, a többi meg gagyi.
2010. febr. 11. 09:04
 4/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Több cikkben is olvastam, hogy a nagy intervallumos ülések nem olyan jók, hiszen más igényei, testi felépítése van egy 9 és egy 25 kilós gyereknek. Szóval én azokat kapásból kiszórnám. Arról nem is beszélve, hogy ha belegondolsz egy 25 kilós gyerek már nagy ezekhez az ülésekhez, nekik inkább az ülésmagasító jó.

Az utolsónál nem igazán értem, hogy melyik övet, miért, hogyan lehet az oldalsó övterelőbe rakni...

2010. febr. 11. 09:07
 5/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm.A maxi cosi ülésekről csak jókat olvastam.
2010. febr. 11. 09:12
 6/20 A kérdező kommentje:

És ha megszeretném venni szerintetek merjem megrendelni?

Vagy mindenképpen kell hozzá a lányom is?

2010. febr. 11. 09:18
 7/20 anonim ***** válasza:
szerintem próbáld bele a babát, az a biztos. neki kell, h kényelmes legyen, tehát vidd magaddal én azt javaslom. a fiamnak pl. pont passzos volt a 9-18as ülés.
2010. febr. 11. 09:54
 8/20 anonim ***** válasza:

utolsót

mi is majdnem ilyet vettünk, de aztán végül egy másikat választottunk

( [link]

egyébként ha jól emlékszem Vecsésen a Turbo Kölyökben 40 ezer volt ez a Maxi Cosi Priori

2010. febr. 11. 09:57
 9/20 anonim ***** válasza:

igen, mindenképpen érdemes elvinni és belepróbálni a babát, mi is néztünk olyat ami nagyon klassz meg minden, csak épp ha beleült, valahogy nem volt az igazi

előző

2010. febr. 11. 09:58
 10/20 anonim ***** válasza:

a maxi cosi az atom! :)

noj

2010. febr. 11. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!