Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyiket választanád kisbabádn...

Melyiket választanád kisbabádnak és miért? (pihiszék)

Figyelt kérdés

[link]

vaaaaaaaaaagy

[link]

2011. aug. 26. 20:21
 1/8 Alinaaa ***** válasza:
100%
Én a 2.at választanám. Kényelmesebbnek néz ki, 18kg-ig jó, ée viheted magaddal a mamához, vagy épp ahova mentek. és nagyon aranyosan alszik benne a baba:)Ezt én is elfogadnám
2011. aug. 26. 20:48
 2/8 anonim ***** válasza:
én az elsőt választanám.szerintem azt jobban élvezné a baba,ott a kis akvárium az elején..meg jobbak a színei is.
2011. aug. 26. 21:48
 3/8 anonim ***** válasza:

Egyiket sem: szerintem a pihenőszék olyan, amiből teljesen felesleges drága, hiper-szuper, zenélő-villogó-rezgő, mindent tudót venni.

Mert:

- sokáig úgy se lesz használva

- zsákbamacska: a babának lehet, hogy nem is fog tetszeni, és lehet, hogy majd nem szeret benne lenni.

Nekünk egy egyszerű, semmitnemtudó pihenőszék van, a lányom imád benne lenni, pedig nem zenél, nem rezeg stb.

[link]

Amúgy ha sok pénzem lenne, akkor se multi-funkciós pihenőszéket vennék, hanem egy Adamo-hintát, de mi ezt sajnos nem engedhetjük meg magunknak. :(

2011. aug. 27. 01:16
 4/8 anonim ***** válasza:

Egyértelmű 2.

Több ilyen kérdésben leírtam már, és ha olvasgattad őket biztosan találkoztál is a válaszommal.

Mi maximálisan kihasználjuk.

Amikor hasfájós borzasztó jó szolgálatot tett.

Nagyon sokáig ebben etettem.

Amíg a felmosást, vagy olyan házimunkát végzek, ahol nem jó ha szabadon szaladgál, bekötöm, és tök jól elvan benne.

Zuhanyzáshoz is viszem magammal, mert nem merném egyedül hagyni.

Épp az előbb aludt el benne pedig MA MÁR 17 HÓNAPOS, és még mindig nagyon szereti.

Én szívből ajánlom.

2011. aug. 27. 08:57
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát!

Kedves 3.!

Azért egy semmit nem tudó pihiszékért elég drága ennyi pénz...erre tökéletesen megfelel a hordozó is...

Köszönöm mégegszer, és sikerült döntenem (eddig is ez tetszett a legjobban , de most megerősítettek) a másodikat veszem meg.

Köszi!:)

2011. aug. 27. 12:04
 6/8 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: 08-27 08:57 !

Még csak egy kérdés:

Ha a kicsi ficánkol a pihiszékben, hintázik vele a szék? (mint pl, a hordozó)

2011. szept. 2. 09:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen ha mozog benne, akkor hintázik a szék.
2011. szept. 2. 09:33
 8/8 A kérdező kommentje:

Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiii!:)

Ma jött meg a fizu, úgyhogy akkor megrendelem! :))))))))))))))))))))))))))))

2011. szept. 2. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!