Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Etetőszékben segítség? Melyike...

Etetőszékben segítség? Melyiket választanád? Mi a külömbség?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

a Bertoni (második) külön dönthető az ülése. nekem jobbnak tűnik, de akkor miért olcsóbb?

a lányom 7 hónapos, még nem tud ülni (korababa) szerintem még jó 2-3 hónap mire oda eljut. ám a derekam már nem bírja, cataflamokon élek, és vennénk egyet. de nem tudom melyiket.

2011. márc. 13. 08:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mind a kettő nagyon frankó, vedd meg nyugodtan a másodikat! Nekünk olyasmi van, mint az első, és 19500 volt, csak nincs az ülés alatt tároló rekesz, de nekünk az nem is hiányzik.
2011. márc. 13. 08:50
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

szerintem a legfontosabbat- hogy dönthető legyen, mindkettő tudja...

így a kettő közül, ami jobban tetszik, neked és a pénztárcádnak.. mindkettő kényelmes lenne szerintem a babádnak..

2011. márc. 13. 09:45
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha a kettő közül kell választani, nekem az 1. jobban tetszik.

Nekünk Peg Perego Prima Pappa Rocker van. Nagyon imádja a gyerek:

[link]

Én használtan vettem a vázat 10e-ért, varrtam bele huzatot 3eért, de teszveszen, vaterán olcsón be lehet szerezni kompletten is.

2011. márc. 13. 09:59
 4/11 A kérdező kommentje:

köszönöm, várok még tapasztalatokat.

a másodikat azért választanám mert az ülőrész külön dönthető,mint a babakocsinál.

2011. márc. 13. 10:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk az első van a Baby Desing.Nagyon-nagyon megvagyok vele elégedve.Van az az alján tárolo is.És az ülést 3 magasságba lehet állítani 3 állásba dönthető és bekötni is nagyon egyszerüen lehet.Dupla tálcás,ami nagy elöny mikor kiburul az étel.De a második is ugyanilyen szerintem.
2011. márc. 13. 10:56
 6/11 A kérdező kommentje:
melyik a jobb? a kagylóüléses ami együtt dönthető az ülőfelület, vagy ami külön dönthető a háttámla?
2011. márc. 13. 10:58
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem amelyik együtt dönthető az ülőfelülettel.Akkor nem csuszik ugy le a baba mint ha csak a háttámlát döntenéd.
2011. márc. 13. 11:00
 8/11 A kérdező kommentje:
köszi :) mikor feltettem a kérdést a másikban gondolkodtam, de mostmár én is úgy látom az együtt dönthető jobb.
2011. márc. 13. 11:13
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az nem jó, ha csak a támlát döntöd, mert ha még nem tud ülni, lecsúszik, és nem kényelmes neki.
2011. márc. 13. 15:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem az első van, nem bántam meg, hat hónapos korától használjuk.
2011. márc. 13. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!