Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Etetőszékben segítség?

Etetőszékben segítség?

Figyelt kérdés
Tudnátok ajánlani nem méregdrága etetőszéket 10-15 e ft körül? Nézegettem a neten, de nem mindenhol van feltüntetve, hogy hány kg-ig biztonságos.Legfőképpen ez érdekelne. Kinek melyik vált be?
2010. dec. 6. 06:38
 1/9 anonim ***** válasza:
én használtat vettem,13 ezer volt.primi sogni a márkája,állítható a magassága,dönthető,ötpontos öv,dupla,levehető tálca,gurul,de fékezhető.nagyon bevált,addig is tudtam benne etetni,míg nem tudott ülni.utólag sem vennék újat,ezzel nagyon meg vagyok elégedve,bizományiban vettem.
2010. dec. 6. 07:14
 2/9 anonim ***** válasza:
48%

Nekünk az auchanba lett véve asztalra szerelhetős.Nem én vettem szóval a pontos árát nem tudom de azt hiszem egy 10-es körül van.

15kg ig használható.

Nagyon szerettem mert valóban köztünk evett és ez neki is tetszett.

Ha nem üveg asztalotok van, én ezt ajánlom.

2010. dec. 6. 07:37
 3/9 anonim ***** válasza:

[link]

nekünk ilyen van, 250-ért vateráztuk, de újonnan is 5000 körül van. Könnyen tisztítható és kényelmes a fiamnak, 6 hós kora óta használjuk.

2010. dec. 6. 08:24
 4/9 anonim ***** válasza:
bocs, utsó voltam, 2500-ért vateráztam. Hátránya, hogy nem döünthető, tehát csak akkortól tudod jól használni, ha már jól ül.
2010. dec. 6. 08:28
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a javaslatokat! Már tele van a hócipőm ezzel az etetőszékkel. Attól félek, hogy kiadjuk érte a pénzt és nem sokáig fogja megbírni.
2010. dec. 7. 05:56
 6/9 anonim ***** válasza:
szia. most én is etetőszék dilemmában vagyok :) miylet sikerült vennetek?
2011. márc. 13. 11:18
 7/9 A kérdező kommentje:

Szia! Ilyet sikerült vennem, csak NEM ILYEN ÁRON!

[link]

6.000-ért vettem, a start aprón találtam. Nagyon jó, stabil. Az az igazság, hogy a lányom most lett 1 éves és volt egy olyan etetőszékünk, ami 5 pontos biztonsági öves, de ordított benne a gyerek, mert úgy érezte, hogy le van csatolva teljesen, no meg az sem mellékes, hogy ugye ebben a korban már szeretne "önállóan" enni. Nos! Ha be van kapcsolva ugye a vállánál, akkor már nem tud normálisan úgy előre hajolni. Így már elegendő ha csak a pocaknál van összecsatolva. Érdemes szétnézni: express, startapró, zsibvásár oldalon is. Türelmes böngészést:)

2011. márc. 15. 06:51
 8/9 anonim ***** válasza:

köszi a választ! akkor nagyon jó vásárt csináltál. én már lassan belegajdulok ebbe a keresésbe. bevallom sokallom a 15-20 ezret egy egy székért. már végigbőngésztem annyi oldalt.

mégegyszer köszi! :)

2011. márc. 15. 15:29
 9/9 A kérdező kommentje:
Van valami elképzelésed? Merre laksz? Mennyi a plafon, amit rá szánsz? Írj privit, ha tudok segíteni, akkor nagyon szívesen érdeklődöm én is.
2011. márc. 16. 04:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!