Etetőszékben segítség?
Nekünk az auchanba lett véve asztalra szerelhetős.Nem én vettem szóval a pontos árát nem tudom de azt hiszem egy 10-es körül van.
15kg ig használható.
Nagyon szerettem mert valóban köztünk evett és ez neki is tetszett.
Ha nem üveg asztalotok van, én ezt ajánlom.
nekünk ilyen van, 250-ért vateráztuk, de újonnan is 5000 körül van. Könnyen tisztítható és kényelmes a fiamnak, 6 hós kora óta használjuk.
Szia! Ilyet sikerült vennem, csak NEM ILYEN ÁRON!
6.000-ért vettem, a start aprón találtam. Nagyon jó, stabil. Az az igazság, hogy a lányom most lett 1 éves és volt egy olyan etetőszékünk, ami 5 pontos biztonsági öves, de ordított benne a gyerek, mert úgy érezte, hogy le van csatolva teljesen, no meg az sem mellékes, hogy ugye ebben a korban már szeretne "önállóan" enni. Nos! Ha be van kapcsolva ugye a vállánál, akkor már nem tud normálisan úgy előre hajolni. Így már elegendő ha csak a pocaknál van összecsatolva. Érdemes szétnézni: express, startapró, zsibvásár oldalon is. Türelmes böngészést:)
köszi a választ! akkor nagyon jó vásárt csináltál. én már lassan belegajdulok ebbe a keresésbe. bevallom sokallom a 15-20 ezret egy egy székért. már végigbőngésztem annyi oldalt.
mégegyszer köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!