Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Prima Pappa etetőszékben...

Prima Pappa etetőszékben műszaki segítség? Kinek van ilyen?

Figyelt kérdés

Most vettünk ilyet használtan. próbálom leírni mire vagyok kíváncsi:

szóval az etetőszékkel ha szemben vagyunk, a két karfánál a háttámla részen van amit tudni szeretnék. szóval a karfa lenti részén van egy olyan patent szerűség, mintha valamit oda kellene patentozni?

sikerült feltölteni-legalábbis remélem.

[link]

másnak csatlakozik oda valami?

köszönöm

2011. márc. 27. 11:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Pontosan ilyen van nekünk, még a szín is egyezik. Hát most megnéztem, de hátul van a hely ahova a biztonsági öv csatlakozik az rendbe?

Mást nem találok, van ilyen valami rész ami le van fedve de nem tudok alá nézni, lehet azt fotoztad? Nem tudnál egy egybe fotót fölrakni a hátuljáról, akkor tudnám, mert lehet ez a fedlap hiáynzik nektek, de így nem tudom beazonosítani hol lehet. De szerintem ott mert én mást a mienken nem találok.

2011. márc. 27. 11:09
 2/6 A kérdező kommentje:
fotózkodok, pillanat. :)
2011. márc. 27. 11:14
 3/6 A kérdező kommentje:

nos itt van:

a második képen alul a kék részen van egy kiálló patentszerűség.

[link]

[link]

2011. márc. 27. 11:19
 4/6 anonim ***** válasza:

Na, így már értem. Nekünk is van ott, de semmi funkciója, semmi nem csatlakozik oda! Gyárilag hisz boltba vettük, úgyhogy minden rendben a széketekkel!

Rettentő jó volt a kérdés,hisz amíg keresgéltem ezt a bigyót a székünkök, fölemeltem a huzatot és jajj mi van ott....lehet takarítani. :) :) :)

2011. márc. 27. 11:23
 5/6 A kérdező kommentje:

:DDDDDDDD

hallottad a követ a szívemről? volt már hogy megjártuk ilyen használt dolgokkal és most berezeltem :)

nagyon szépen köszönöm, további szép napot.

2011. márc. 27. 11:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen, épp megmozdult a csillár a plafonon. :) :)

Nagyon szívesen! :)

2011. márc. 27. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!