Fogzástól lehet nagyon magas láz? 39,3 és e felett?
Figyelt kérdés
voltunk dokinál is aki megvizsgálta a babám, de nem talált semmit sem fül (bár ezt nem vizsgálta) sem torok, sem pisi...
ellenörizte, tehát nincs gyulladás a szervezetében, a 4 szemfoga egyszerre bújik, ilyen még nem volt, van hogy egyszer csak elkezd üvölteni pár percre...
Én úgy tudom, csak hőemelkedés lehet a fogzástól, ilyen magas láz biztos nem.
2010. febr. 10. 19:41
2/11 anonim válasza:
Lehet. De ha nem múlik a láz, én visszavinném a dokihoz!
2010. febr. 10. 19:45
3/11 anonim válasza:
Ez magas láz, nem hiszem, hogy fogtól lenne. Próbáld meg csillapítani.
2010. febr. 10. 19:45
4/11 anonim válasza:
Ilyen láz szerintem nem normális. Azonnal doki!!!
2010. febr. 10. 19:47
5/11 anonim válasza:
Ez nagyon magas babának,biztos nem fog!!! Ügyelet vagy gyerekorvos kellene!!!! Mi tavaly jártunk így háziorvos fogra fogta,elvittem gyerekorvoshoz,éppen megúsztuk a kórházat,gégegyulladást nem vett észre!!! 3napig szurizták h ne kerüljön be...
2010. febr. 10. 19:54
6/11 A kérdező kommentje:
voltunk orvosnál, mint írtam.
éjjel ügyelettel is beszéltem, ők sem csinálnának mást csak kupot adnának és ennyi ezt a doki mondta...
kaptunk antibiotikumot remélem az segít bár nem tudom mire adjuk neki mert a doki nem talált semmit....
hihetetlen ez a magyar egészségügy........
2010. febr. 10. 20:03
7/11 anonim válasza:
Vigyázz nehogy lázgörcsöt kapjon! Ez biztosan nem lehet a fogától. Szerintem 38 felett már másra kell gondolni.
2010. febr. 10. 20:03
8/11 anonim válasza:
Utolsó vagyok.
Igen, nem tudnak most csinálni vele semmit (én is tapasztaltam) csak csillapítsd a lázát, a hűtőfürdőt nagyon javaslom az szépen leviszi akkor is ha már a gyógyszerek sem hatnak. Még az is lehet, hogy 3 napos láz lesz.
2010. febr. 10. 20:05
9/11 anonim válasza:
Ez jó eséllyel nem a foga, hanem valami fertőzés, mondjuk vírus. Hűtőfürdő a legjobb ötlet. Nem írod mennyi idős, a fogak alapján 7-8 hónaposra tippelek, ha a láz kezdete után 48 órával még mindig lázas, vidd vissza az orvoshoz és ne hagyd magad lerázni, amíg rendesen ki nem vizsgálják és nem segítenek.
2010. febr. 10. 21:01
10/11 anonim válasza:
Simán lehet a fogától. Nekem pont a háziorvosom mesélte, hogy az ő kisfiának 39 fokos láza volt a fogától.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!