Visszamész dolgozni, ha a gyereked 2 éves lesz?
A munkahelyemen egyre sürgetnek, hogy döntsem már el, de képtelen vagyok. A pénz nagyon kellene (lakás, kocsi hitel), de megszakad a szívem, ha arra gondolok, hogy ezért a kisfiam bölcsibe kerül.
A Gyedem 85000 ft, a Gyed 28500 (bruttóba), így majdnem 60000 ft kiesésünk lenne. Májusba lesz a kisfiam 2 éves.
Mit tennétek?
Igen, én is vissza fogok menni.
Biztos nehéz lesz... ugyanakkor talán jót tesz majd mindkettőnknek a társaság. Hát, meglátjuk. :)
Szerintem menj vissza, ne nélkülözzetek, a kisfiú meg úgyis fel fogja magát találni a bölcsibe Az ilyen korú gyerekeknek általában már kell a társaság.
Én is visszamennék, szintén a hiteleink miatt, de vállaltunk másik babát egyenlőre maradok itthon.
Miért is kellett,ti SZENT SZUPERanyák lepontozni azt,akimegírta a kérdésre a véleményét?
Azért mert valaki megteheti h otthon maradjon a picivel,már neki kell esni?
Irigyek vagytok vagy ennyire buták?
Igenis, minimum 3 éves koráig maradjon az a gyerek az anyja mellett.
Nem a bölcsödének szültem gyereket!!!
Egy 2 évest nem kell 8-10 órára beb..szni a bölcsödébe,meg sehova!
Annak a csöppnek még nincs szüksége másra min t az anyjára.
Anyuka is tud vele foglalkozni és közösségbe vinni.
Szánalmasak vagytok!
Persze,ha a pénz miatt kell,akkor vinni kell nincs mese,hisz meg kell élni valamiből.
De cssak azért mert jó helye van ott a gyereknek.meg anyuka már besokallt az otthonléttől...hááát....
Azok nem anyának valók!
Márpedig vagytok itt páran olyanok,hisz akkor nem pontoztatok volna le és felfogtátok volna a kommentem tartalmát.
10:41-es! nem az anyagi ok az egyetlen. én ezt írtam:
"én visszamentem, mikor 2 éves lett, bölcsis volt. nálunk nem anyagi oka volt, hanem hogy akit a helyemre felvettek, szintén elment szülni (nem maradt cégszerű aláíró csak 1, azmeg ugye kevés), és én nem akartam cserbenhagyni a főnökömet aki rengeteget segített nekem. meg azt sem akartam, hogy 1 évre felvegyen valakit, mire átlátja a dolgokat, el kell küldeni, olyan kellemetlen lett volna...kiscsaj meg imádta a bölcsit szerencsére :)"
nem anyagi, de elég nyomós ok volt sztem. és nem minden gyerek ül egész nap az anyja szoknyáján 2 éves kor előtt sem...enyémre is vigyázott mama papa tesóm stb. 1-1 félnapra jóval korábban is, mégsem lett lelki sérült...
egyébként én nem pontozok le senkit, vagy fölfelé szoktam, vagy sehogy (Téged sehogy, a "csakénvagyokajóanya" hozzáállás és nem a tartalom miatt.)
Ezt az egész pontozást kér volt kitalálni!
Sok választ kaptam, de még mindig nincs fogalmam arról, hogy mit tegyek. Eldöntöttem (magamban), hogy visszamegyek, 2 perc múlva ránéztem a kisfiamra, és a sírás fojtogatta a torkomat, hogy el kell válnunk. Ez az idő soha többet nem jön vissza, és attól tartok, nagyon megbánom, ha visszamegyek. Viszont a pénz nagyon kell! Nem tudom!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!