Beoltatnátok a babátokat bárányhimlo ellen? 16honapos
Figyelt kérdés
2010. febr. 10. 14:10
2/10 anonim válasza:
Nem.
Fiam 5 éves kapta el, voltak pöttyei,de semmi más.
Nekem nem kellett 2 hétig dolgozni:-))
A kicsit sem fogom beoltatni.
3/10 anonim válasza:
Nálunk autómatikusan oltják a kicsiket.A lányom is már megkapta a kötelezök között.
4/10 anonim válasza:
Nem. 4 éves a nagyobbik, 9 hónapos a kicsi. A doki nénit megkérdeztem, azt mondta, hogy ne...majd olyan 10-12 éves kora körül beszéljünk róla, ha addig nem lesz túl rajta.
5/10 anonim válasza:
A nagy már megkapta az oltást, a kicsi is meg fogja kapni.
Idén kezdtem el gondolkodni, mert a dokim mondta, hogy az oltást 1 év múlva ismételni kell, így már elég húzós... ha jól emlékszem, majdnem 8000 egy oltás, szóval a 2 gyerekre 2x az már 30 felett van...
6/10 anonim válasza:
Én is hamarosan beadatom a 19 hós lányomnak.
7/10 anonim válasza:
Én nem adatom be.15 hónapos a lányom.Én is átestem rajta.
8/10 anonim válasza:
Nem,mi is átestunk a bárányhimlon és semmi bajunk.
9/10 anonim válasza:
Én be fogom oltatni a babámat, de majd a 15hós oltás után.
10/10 anonim válasza:
Nem, mert csak akkor lesz védett élete végéig, ha átesik rajta. Nem szeretném, ha pont akkor kapná el, amikor majd babát vár. Ha bizonyos koráig nem kapja el, akkor talán beoltatom, de az még messze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!