Beoltatnátok/beoltatjátok babátokat H1N1 ellen?
Figyelt kérdés
Annyi mindent halani,jót/rosszat,hogy már nem tudjuk eldönteni mit csináljunk. Kiváncsi lennék a véleményetekre.2009. okt. 28. 09:28
1/10 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
de ha beütöd a keresőbe, hogy h1n1 még több találatot találsz!!(Ne írd be még egyszer ugyanazt, amit egyszer már előtted valaki beírt!)
2/10 anonim válasza:
3 év alatti gyerekeket nem is oltanak, ha jól tudom.
4/10 anonim válasza:
nE teszem ki egy ilyen gyengitett sertésinfluenzát tartalmazó oltásnak,magunkat sem. Sűrű kézmosás, higiénia, tömeg kerülése, igy fogok védekezni.
5/10 anonim válasza:
a ygerekorvos azt mondta ő a sajátját se fogja beopltani, ha kijön az engedély, és még az sincs meg. meg az oltási tanácsadóban a dr néni azt mondta neki, amikor érdeklődött, hogy hát, ő nem olt 3 év alattit a rendes influenzaoltással se, ezzel se fog. úh én nem. a férjem és én beoltattuk magunkat, a babára meg vigyázunk.
7/10 anonim válasza:
Az első válaszoló megint nagyon okos,birom hogy minden h1n1-eses kérdésre olyan az első válasz,hogy nézd meg keresőben,blabla,de arra nem gondolnak hohy hetek,napok alatt,változhat a tényállás,változhat az ember véleménye,az információi.Lehet hogy valaki a hetekkel ezelőtti kérdésre azt irta hogy nem,de mostanra már beadatta,mert meggondolta magát.Én nem adatom be ugy néz ki.Egyenlőre.
9/10 anonim válasza:
Nem. Jobban félek a védőoltás ismeretlen mellékhatásaitól mint magától a betegségtől.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ mindenkinek. Sokat segítettetek.
Elsőnek üzenem,ez az oldal azért van hogy kérdéseket tegyünk fel,ha nem tetszik lépj tovább vagy nem kötelező válaszolnia.
2009. okt. 29. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!