Kislányom 11 hónapos, ti beoltatnátok e influenza ellen?
Tavaly decemberben 26 hetes kismama voltam és miután a tv ben láttam az első kismamát aki meghalt,beoltattam magam és hát nyugodtabb voltam...nem tudom,olyan nehéz dönteni,amúgy kap Cebion cseppett
Köszönöm a válaszokat
ne vidd közösségbe!
már nem igen van értelme oltatni, mire védett lenne vége az influenzának! azon kívül most hiány van, nem is lehet kapni.
jövő télen előbb gondolj rá, sok orvos december végéig adja csak be babáknak (miénk is pl.)
Az első válaszadótól kérdezném, hogy az echinencia golyócskákat milyen adagban, és hányszor adod egy nap a gyermekednek? Köszi
bocs az offért
szia!
első vagyok!egy hétig napi 1x5 golyócska,utána 1 hét szünet.
most nagy üvegeset kaptam amiben sokkal kisebb golyócskák vannak és ebből d4-est de ha ez nincs akkor ch15-öst szoktam venni,egyébként pont ez aminél nem számít annyira a higítás.
Én oltatnék, de már protekcióval sem lehet hozzájutni az oltóanyaghoz. A hét elején érdeklődtem körbe. Szóval game over.
Ne vidd közösségbe...na igen könnyű mondani, de levegőben terjed, tehát akkor ne is lélegezzen a szerencsétlen? Busz-bolt-akár a szomszéd néni ráliheg elkaphatja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!