Kinek mennyi pénz jut a gyerekére, mennyivel kell beszállnia az apjának a babadolgokba?
Ha te mindenképp gyereket akarsz, akkor ennek a kapcsolatnak nincs jövője. Minél tovább húzod, annál nehezebb lesz továbblépni, és az időből is kifutsz. Egy új kapcsolatban sem lehet egy hónap után már gyereket tervezni.
A tények ismeretében döntsd, hogy neked mi a fontosabb.
Igazából megállapitottad ugyanazt, ami kivülről, ismeretlenül is látszik :( Kezdj el gondolkozni rajta, hogy boldog leszel-e ebben a kapcsolatban gyerek nélkül, vagy keresel valaki mást. Eleve, ez az én házam, én hobbim, nagyon egy önző alakot takar, nem hiszem, hogy éredmes lenne további éveket elvesztegetned, Én is kiléptem egy 5,5 éves kapcsolatból, mert ugyanúgy képzeltük a jövőnket. 3 hónap múlva, teljesen vélelenül rátaláltam a későbbi férjemre :) 2. évfordulón megvolt a lagzi, aztán amint meglett a laksá, jött a baba is, + egy év múlva. Most 2 gyerekkel boldog családi életet élünk.
31 évesen még nem késő váltani, ha szeretnél családot, de mielőbb dönteni kell :)
34es vagyok:
Azt azért még hozzáteszem, hogy a mostani párommal kb 2-3 hónap után már beszéltem arról, hogy hogyan képzeli a jövőt. Ha úgy alakul, hogy jól megvagyunk, szeretne-e összeházasodni (és ez megintcsak nem pénzkérdés, nem költöttünk rá sokat, az ára vissza is jött...) és szeretne-e gyereket. Mert ha eleve úgy áll hozzá, hogy nem, akkor ne töltsük egymással az időnket, és egy fix párt keresek, aki majd a gyerekeim apja lesz. Röhejesen hangzik, de nem bántam meg, hogy rákérdeztem :D
Azt mondta, ő szeretne fiatal apuka lenni, nem 40 évesen tervezi az első gyerekét, ha úgy alakul, nősül is.
Kb. fél év után azt hittem, terhes vagyok, mert eseményutánit kellett bevenni egy elszakadt óvszer miatt. Tök kétségbe voltam esve, mi lesz, késett is. Azt mondta, mi lenne, majd megoldjuk, elvégre a mi gyerekünk lesz. Akkor jöttem rá, hogy jó helyen járok, ő lesz az igazi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!