Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Itt valaki ad puszit a babája...

Itt valaki ad puszit a babája szájára?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam egy barátnőmnél, és az 1 hónapos babája száját kívül-belül (ahogy tátogott, mert éhes volt) össze-vissza puszilgatta vagy 2 percen keresztül. Már nem tudtam hova fordulni zavaromban. Nekem ez olyan furcsa, ti mit gondoltok erről? Vagy ez természetes mindenkinek, csak nekem nem?

1 éves múlt a babám, eddig csak akkor kapott puszit a szájára, ha az arcát céloztam, de hirtelen elfordult.

2010. febr. 10. 10:52
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én mindenkit felpontoztam, aki válaszolt nekem, azt is, akivel amúgy nem értek egyet.

2010. febr. 10. 11:26
 12/14 anonim ***** válasza:
39%
Nem,eszembe sem jutott.Az utóbbi két válaszoló leírta,hogy miért,nem ragoznám.A&V
2010. febr. 10. 11:29
 13/14 anonim ***** válasza:
70%

Szia!

Én nem adok a szájára puszit, számtalan hely van, ahova lehet.Nekem nem tetszik, és az sem, ha a gyermek nemi szervére adnak puszit.

/Z/

2010. febr. 10. 19:02
 14/14 anonim ***** válasza:
54%
pláne :S
2010. febr. 10. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!