Adtok babátok szájára puszit?
Figyelt kérdés
2010. szept. 17. 17:55
1/52 anonim válasza:
Nem, de előfordult már talán kétszer, hogy véletlenül oda sikerült az arca helyett.
2/52 anonim válasza:
Nem, én eleve elutasítom, hogy a gyerek vagy baba szájára puszit ad a szülő. Nem értek vele egyet!
3/52 anonim válasza:
Nem, nekem is idegen. De már véletlenül fordult elő, abból azért nem csináltam dolgot. :)
4/52 anonim válasza:
Én nem adok,de nekem a férjem szokta szájon puszilni a babát,eleinte zavart,mára megszoktam.
5/52 A kérdező kommentje:
meglepnek a válaszok, azt hittem baj van velem... :D
persze véletlenül előfordul, de direkt... :S
2010. szept. 17. 18:06
7/52 anonim válasza:
Dehogyis. Majd 15 év múlva a barátnője...
8/52 anonim válasza:
Én sem, de sokan igen. Nekem visszataszító. Rossz nézni is.
9/52 anonim válasza:
A szerelmemmel csókolódzom, a gyerekemmel nem.
10/52 anonim válasza:
mi van veletek? a saját gyerekeimnek már miért ne adhatnék vagy adhatna bárki puszit???mi azon visszataszító???
tök aranyos dolog, bensőséges. én sem "csókolózok" velük, de egy anya-gyermek pusziban semmi csúnya nincs, sőőőőt...
na én sem "nem" válaszokat vártam.
és nem érzem hogy velem, velünk lenne a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!