Adtok babátok szájára puszit?
Figyelt kérdés
2010. szept. 17. 17:55
51/52 anonim válasza:
Nekem is inkább visszataszító. 14 hónaposomnak én is csak véletlenül adtam a szájára, hát nem szégyelltem magam, azért annyira nem tartom gáznak. Férjemről is van olyan kép, hogy kb. 2 éves, és apja, annya a szájár ad puszit. Szerintem aranyos kép, de örülök, hogy nem kellett élőben látnom (esküvő előtt láttam egy ilyen puszit, még férjem is meglepődött, nem hogy én). Szerintem sem gáz, míg ilyen kicsi. De mikor már nagyobb, ugyan ne puszilgassa már senki a száját, vagy legalábbis tartogassa otthonra. Közösségben megoszlik a vélemény, mint látjátok. A mai bunkó világban könnyen gondol mindenki csúnyára.
52/52 anonim válasza:
na mondjuk az azért már beteg ha a fütyijét puszilgattja!én se kezdem el a lányom nunáját puszilgatni csak,mert szeretem!a szájára adok puszit,csokolgatom őt mindenhol(kiv: a nuncija) és nem hiszem,h ha a szájára adok puszit attól egy pervez állat lennék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!