Adtok babátok szájára puszit?
Persze, hogy adok! Olyan aranyosan csücsörít, hogy nem bírom ki! Nem csókolózom a gyerekkel csak megpuszilom, mi ebben az undorító! a kisgyerek a földet nyalja néha és olyan dolgokat vesz a szájába ami tele van bacival!
Ilyen alapon a szülés is undorító...mert ugye mindannyian tudjuk honnan érkezik a baba!
9 hónapig közös volt a vérkeringésünk, együtt dobogott a szívünk, igenis megpuszilom a száját!
Hát, én is megpuszilom és fogom is. Hogy lehet ez undoritó? Akit szeretünk azt megpusziljuk. Nagyobb gyerekeim is a számon puszilnak meg. Ettől talán perverz vagyok? Nevetséges. Sőt, mifelénk szokás gratulációkor is (igaz testvérek között) arcára és szájra is puszit adni.
Hú, most már aztán tényleg perverz vagyok.
Csak a szájára adok, és ő is oda ad mindenkinek! De barátnőm fia is a szàmra ad puszit, a szüleinek is, és a lányo
nak is!
Na végre, már azt hittem én vagyok fura, hogy a saját gyerekem megpuszilom a száján!
De most tényleg, az első válaszok és Te is kedves kérdező, hol élsz? Mi ez a nem adok és ellenzem duma, az a gyerek e te testedben fejlődött és azt mondjátok furcsa a puszi ? Nekem az is furcsa volt, hogy valaki volt a hasamban...furcsa de nem undorító!!!!
Borzasztó, hogy egy gyerek puszitól a smár és a szexualitás jut eszetekbe, aki meg azt írja nézni sem szereti, annak üzenem, ha engem lát fordítsa el a fejét és kívánom neki ez legyen az életébe a legundorítóbb dolog amit lát!!
Én is szájon puszilom és szerintem sincs ebben semmi kivetnivaló.
Az okokat, már páran felsorolták előttem, nem ismételném el ugyanazt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!