Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minél többet alszik a babám,...

Minél többet alszik a babám, annál fáradtabb?

Figyelt kérdés

Babám 8 hónapos, és mintha minél többet aludna, annál fáradtabb lenne, lehetséges ez?

Korábban napi 2x fél órát aludt, már kétszer 1,5 órát, ha 16.00-kor lefekszik, és 17.30-ig alszik, fáradtan kel, ásítozik, kókadozik. Hogyan lehetséges ez?

2010. febr. 9. 21:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Nincs túl meleg a lakásban? Amúgy mostanában az enyém is ásítozik ébredés után, de ő nagyon keveset alszik, délben egy órát és ennyi (14 hónapos)
2010. febr. 9. 21:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Egyébként 8 hónaposan a 2x másfél óra teljesen normális :)
2010. febr. 9. 21:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Több oka lehet.

Tavaszi fáradtságtól a vashiányig több minden.

Ha már kap és eszik is husit minden nap, akkor csak most a növekedésre és a mozgásra kell neki az alvás által az energia.

2010. febr. 9. 21:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Miért veled ez nem így van?
2010. febr. 9. 22:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Mivel fél hatkor kel, már szinte este van, sötét is. Emlékeimben él ( 15 hós babám mellett nem igazán volt időm egy nagyot hunyni délután), ha délután ilyen későig aludtam egyet, ugy keltem, mint akit kupán vágtak. Délelőtti szundiból frissebben kel, nem? Amugy ennyi nappali alvás simán kell egy nyolchósnak.
2010. febr. 9. 22:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, inkább a délutáni alvás után kába. Még a folyadékhiányra is gondoltam, mert nem akar semmi folyadékot inni, a cumisüveget mióta kanalazunk nem fogadja el. :(
2010. febr. 10. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!