Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 éves lányom napokota nem...

2 éves lányom napokota nem alszik csak fél orát az is ugy hogy legalább 1 orát altatgatom miért?

Figyelt kérdés
2011. nov. 20. 13:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Insomnia
2011. nov. 20. 13:20
 2/5 anonim ***** válasza:

miért altatgatod? úgy értem, hogy egyébként is szoktad vagy csak most, hogy aludjon?

2 évesen már simán előfordulhat, hogy egyszer-egyszer kihagy egy nappali alvást. lehet az első nap valami megzavarta, éhes volt, kakilnia kellett, fájt a hasa, stb azért nem tudott aludni és reggel túl sokáig aludt, azóta meg azért nem tud aludni, nem lehet?

így, hogy semmit nem írsz azért elég nehéz rábökni valamire ;)

2011. nov. 20. 13:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Éjjel sem alszik vagy csak nappal? mert ha előbbi, akkor tényleg insomnia. ha viszont éjjel alszik, akkor egyszerűen csak nem nagyon van már szüksége nappali alvsára. sokan elhagyják 2-3 éves korukra ezt. mettől meddig alszik éjjel?
2011. nov. 20. 13:48
 4/5 anonim ***** válasza:
azért valamiféle "csendespihenőt" próbáljatok még tartani, hátha néha elalszik. csendben kell lennie a szobájában fél órát kb és foglalja el magá csendes játékkal, esetleg némi félhomályban. ha magától el szokott aludni, akkor ilyen körülmények között elalszik, ha álmos lesz. ha pedig nem álmos, akkor is pihen egy kicsit a szervezete napközben a sok inger közben, ami a a nap folyamán éri.
2011. nov. 20. 13:51
 5/5 anonim ***** válasza:
AZ én lányom 2 éves 2 hónapos korától nem alszik nappal, de este így időben van fürdés, alvás. Ha fejre állta sem aludt el, nem tudtam vele mit kezdeni. Persze délután 4kor már elaludt volna, de akkor meg ha hagyom akár 6ig is aludt volna és este 11kor még vígan ugrált volna.
2011. nov. 20. 14:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!