A szobapáfrány levele mérgező babáknak?
Figyelt kérdés
Kétségbe vagyok esve mert nem tudom biztosra hogy evett e a babám belőle vagy sem.8 hónapos és ugye már mászik mindenhova és egy nem figyeltem ,engedtem a fürdővizet csak már azt hogy levan hullva a levele,mert igaz már fonnyadt.De nagyon megijedtem. :((((2010. febr. 9. 20:40
1/2 anonim válasza:
Szia!A páfrány nem,de azok a szoba növények amelyek élénk színűek,foltosak,csíkosak, és a szárazságot kedvelőek mint a kaktusz,aloe-vera,mind mérgező!Egyébként van hogy a gyerekek megkóstolnak ezt azt,de általában a mérgező növények íze borzalmas és max.,egy falat erejéig marad a szájukban az meg nem veszélyes.Nézz utána növény határozóban milyen páfrányod van.
2/2 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!