Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért van az hogy a babám nem...

Miért van az hogy a babám nem ébred fel az éhségre, nekem kell 3 óránként felkelteni hogy együnk?

Figyelt kérdés
2 hetes múlt és csak szopizik. Egyik este véletlenül elfelejtettem beállítani az ébresztőt és fél 9-kor keltünk fel, vagyis kb 7 órát átaludt. Olyan rossz hogy mindig fel kell ébresztenem, úgy sajnálom őt.

2015. febr. 2. 14:46
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
igen a kórházban, bent is ébresztenem kellett ott állt fölöttem a nővérke. szegény babám alig tért magához nemhogy szopásra nyissa a kis száját. Meg tejem se volt, ezzel is jól lestresszeltek...
2015. febr. 2. 15:11
 12/17 anonim ***** válasza:
56%
Azért azt javaslom, hogy szoptatási tanácsot olyantól kérj, aki nem két hétig szoptatott. Nem tudom, hogy a védőnő ilyen-e. És hagyd aludni, hidd el nem fog éhen halni, a tele tál mellett és had emésszen a saját tempójában.
2015. febr. 2. 15:11
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy a védőnőm hány hétig szoptatott vagy van-e gyereke, de valósznűleg van mert kb ő az egyetlen aki érdemben segitett nekem átvészelni az első időket és lelkileg helyrejönni a kezdeti sikertelenségek után. Szóval nagyon ért hozzá szerintem, én bizom benne.
2015. febr. 2. 15:15
 14/17 anonim ***** válasza:
nekem a gyermekorvos is azt mondta, hogy egy hónapos kora előtt kelteni kell, mert még nem érett az idegrendszerében a szomjúság jelző receptor...nem tudom ez mennyire igaz, ki ért vele egyet, ki nem, én minden esetre inkább az első hónapban keltettem. Mondjuk nyár volt.
2015. febr. 2. 15:20
 15/17 anonim ***** válasza:

enyém 6 hetesen aludta át az éjszakát, kapásból 10 órával és így is maradt :)

3 hetes koráig keltettem mert pici súlyú volt és sárga.

utána nem. éjjel 1x kelt, nappal ha ébren volt akkor 1,5-2 óránként evett, de délután pl. 4-5 órát aludt szünet nélkül.

nem hiszem, hogy keltegetni kéne. mondjuk 5 óra után biztos felkelteném nappal, hogy egyen elégszer, de éjjel nem...

2015. febr. 2. 15:39
 16/17 anonim ***** válasza:

Egyedül nappal keltettem, ha már legalább 4 órája aludt, éjjel soha nem keltettem fel, hogy egyen, felébredt magától, ha nem, akkor nem keltettem fel éjjel.

A csecsemős ápolónők szava meg nem szent, csak a sablon szöveget nyomják.

2015. febr. 2. 15:59
 17/17 anonim ***** válasza:
10%

Meg fogod szívni ha ébresztgeted éjjel. Majd 2 évesen is ezen fogtok nyüglődni, h nem alszik a gyerek éjjel.

Nem ébresztünk (csak ha eü oka van), felkel magától.

Enyém volt h 5-6 órát aludt egyszerre.

2015. febr. 2. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!