Miért van az hogy a babám nem ébred fel az éhségre, nekem kell 3 óránként felkelteni hogy együnk?
Figyelt kérdés
2 hetes múlt és csak szopizik. Egyik este véletlenül elfelejtettem beállítani az ébresztőt és fél 9-kor keltünk fel, vagyis kb 7 órát átaludt. Olyan rossz hogy mindig fel kell ébresztenem, úgy sajnálom őt.2015. febr. 2. 14:46
1/17 anonim válasza:
Nem kellene ébresztgetned és akkor felkelne. Szoptass igény szerint.
2/17 anonim válasza:
Én mondjuk nem ébreszteném fel. Nem is ébresztettem egyik sem soha. Ha éhes úgyis felkel.
3/17 anonim válasza:
Nekünk 4 hónapos a lányunk, de mi soha nem ébresztettük 3 óránként, mindig jelzett, ha éhes volt. Igen, volt, hogy sokat aludt, olyankor ránéztünk, hogy rendben alszik-e, de nem keltettük fel, hadd aludjon csak szépen.
4/17 anonim válasza:
Nekem az elején azért kellett keltegetni, mert kicsit besárgult.
Viszont, ahogy ez elmúlt, nem keltettem fel. Én nagyon hálás voltam neki, amikor 5-6 órákat végigaludt éjjel. :)
5/17 anonim válasza:
Soha nem ébresztettem. Főleg nem állítottam be ébresztőt magamnak. Amikor éhes volt, ébresztett.
Úgy örültem, amikor 2 hónapos volt kb, és a 9 órás evés után kb éjjel 3-kor ébresztett. Aztán kis idő után 5-6 körül. Örültem, hogy aludhatok, nem hogy én állítsak be ébresztőt...
Hidd el, reklamál, ha éhes, nem kell keltegetni!
6/17 A kérdező kommentje:
uhh...hát köszönöm a válaszokat. Én is igény szerint szoptatnék de a kórházban azt mondták hogy 3 óránként minimum enni kell a babáknak és ébresszem fel ha magától nem kel fel. Ezért nem értem. Mert mondták hogy nem baj ha óránként felébred nyugodtan etessem meg, ez az igény szerinti szoptatás, de ha mégsem akkor 3 óránként keltsem.
2015. febr. 2. 15:02
7/17 anonim válasza:
Én még csak olyat hallottam, hogy nagyon kis súlyú és nem jól gyarapodó, vagy besárgult babát szoktak mondani, hogy ébreszteni kell. Én sem ébresztettem soha, az elején aggódtam is, mert szinte az egész éjszakát végigaludta, hogy ez így normális e ilyen piciként, de azt mondta a védőnő is, hogy jól gyarapszik, nem kell keltegetni. Ha éhes, akkor jelezni fogja az tuti :).
8/17 anonim válasza:
Ez kb az első két hétre érvényes. Most már elhagyhatod, majd jelzi, ha éhes. Ha átalussza az éjszakát, annak örülj inkább.
9/17 A kérdező kommentje:
Az elején sárga volt igen, de nem vészesen, hazaengedtek minket. De akkor az elején sem kelt fel magától. mégis mennyi idő kb mig megéhezik egy baba? Ma délben evett és 1 körül aludt el, szóval lassan keltenem kellene...de nem tudom, várjak még egy órát? Holnap felhivom a védőnőmet mert elég tanácstalan vagyok.
2015. febr. 2. 15:08
10/17 anonim válasza:
A kórházban. Meg sem lep.
Nem ébresztjük fel!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!