Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miert van hogy 6 honapos...

Miert van hogy 6 honapos kisfiam egyik nap megeszi a foztomet "ketmarokra"a masik nap meg ramkopi?

Figyelt kérdés

Altalaban 2 napra fozok neki tegnap ceklat krumplival kapott nagyon izlett neki sot... erre masnap orditva ramkopte sot majd nem hanyt tole. Ugyanabba az idoben kapta ahogy szokta, alvas utan kipihenten jokedvuen (mert ha almos nem hajlando kanalazni csak tapszer cumisuvegbol)tehat semmin nem valtoztattam. Es ezt csinalja 1 honapja velem valami izlik neki aztan nem. Valakinek ilyesmi tapasztalata vagy otlete?

Ha a kisfiamon mulna akkor csak cumisuvegbol enne tapszert ha meglatja mar remeg erte ellentetben a rendes etellel. :(:(

2008. aug. 21. 22:47
 1/3 anonim ***** válasza:

próbáld lassan a cumisüveget elhagyni, igya meg pohárból a tápszert ha kell neki, előbb-utóbb nem fog kelleni és megeszi inkább a főtt kajákat.

Mi is 6 hósak vagyunk még teljes étkezést nem váltottam ki de szépen eszik és szopik. A folyadékot pedig kanállal vagy pohárból adom nem akarom cumisüvegre szoktatni.

2008. aug. 22. 07:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia,nálunk is hasonló a helyzet,bár nem ennyire drasztikusan,én azt vettem észre,hogy amikor nem ízlik neki a kaja annyira,akkor jobban hiányzik neki a szopi utána.Sajnos nekem sincs ötletem,hogy miért csinálja ezt,de pont ma mérgelődtem én is ezen.
2008. aug. 24. 23:13
 3/3 A kérdező kommentje:
En is sokat mergelodok mert van hogy 1 hetig szepen eszik aztan jon egy het amikor minden rossz nem tudom mar eldonteni hogy mi az amit szeret es mi az amit nem:)
2008. aug. 25. 17:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!