Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha még nem kóstoltattam a...

Ha még nem kóstoltattam a babámmal az őszibarackot, próbálhatom már neki adni a barackos tejpépet?

Figyelt kérdés
Most vagyunk a kóstoltatás legelején és gőzöm sincs róla, hogy a tejpépet például mikortól lehet adni a picinek.
2010. febr. 9. 19:20
 1/8 anonim ***** válasza:
mennyi idősek vagytok ? tejpépet szerintem még ne adj neki, először a gyümölcsökkel szokták kezdeni.
2010. febr. 9. 19:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is tejpéppel kezdtem,ízlett is neki,hiszen isteni finomak,gondoltam jöhet a gyümi helyette,csak nézett,hogy mi van,várta a finomat...na a gyümölcsre azt mondja,kenjem a hajamra.6 hós
2010. febr. 9. 19:26
 3/8 A kérdező kommentje:
4 hós tápszeres a baba. Almával már kezdtünk, a levét szereti (cumisüvegből vízzel higítva azt issza egész nap szinte) a pépet még nem nagyon ette.
 4/8 anonim ***** válasza:
Gabonafélékkel vagy gyümölccsel (egyszerre egyfélével) kéne kezdeni, legalább 5-6 hónapos babával.
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
A helyedben nem sietnék az őszibarackkal. A tápis babákat nem kell korábban hozzátáplálni, mint a szoptatott babákat (WHO).
2010. febr. 9. 19:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A tejpép egy édes nasi:) ezért adunk gyümit először, hogy azt is szetesse meg. Ha választani kell, ne a gyümi maradjon ki az étrendből:) szóval akkor kéne tejpépezni, ha már szép adagokat eszik a főzelékből és gyümölcsből is. Akkorra eltelik egy-két hónap is, és eheti uzsonnára, ha épp nem gyümit fog kérni:)
2010. febr. 9. 19:29
 7/8 anonim ***** válasza:
51%

Én is tejpéppel kezdtem (4,5 hónapos), de eddig 2szer adtam a babámnak. Attól még hogy nem kóstolt barackot, adhatod Neki ezt-gondolom erre vagy kíváncsi. De ha tudod először gyümit adj.

A kioktatós (WHO) véleményt meg nem értem miért kell nyomatni, de abszolút nem a kérdésre válaszol...

2010. febr. 9. 19:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha ragaszkodsz hozzá akkor adhatod a barackos tejpépet neki, az nem baj hogy még nem evett őszibarckot. Én a helyedben viszont inkább a gyümölcsöket kóstoltatnám vele. A kisfiam 5 hónapos múlt mikor elkezdtem a gyümölcsök kóstolgatását, és csak 8 hónaposan adtam neki először tejpépet.
2010. febr. 9. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!