Szerintetek az tényleg gond ha 7 hónaposan feláll a babám?
Figyelt kérdés
holnap tölti be a 7 hónapot és már mászik, felül és egy hete mindenben amit elér feláll. Az ismerőseim azt mondták hogy nem létezik hogy ennyi idősen ezt csinálja, biztos erőltetem neki, pedig semmit nem erőltetünk, csak hadjuk hogy azt csinálja amit szeretne.Szerintetek is korai ez még?2010. febr. 9. 10:42
11/13 anonim válasza:
Szia! Az én fiam is 7 hónaposan állt fel. Hozzáteszem 5 és fél hónaposan még azt mondták, hogy "mozgásban kissé visszamaradott". És nekem is mondta a védőnő is, hogy ne hagyjam felállni 7 hónaposan. Dehát nem szögezhettem oda a földhöz. Szóval én hagytam. 9,5 hónaposan már járt kapaszkodás nélkül. :) És nincs semmi baja.
12/13 anonim válasza:
Az én fiam is 7 hónaposan állt fel (két hete). Nem tudom megakadályozni! Nem is szeretném. Mi nem erőltettünk semmit, magától jött rá minden mozdulatra.
Néhányszor mér koppant a feje is a padlón, amikor nem voltam elég gyors. :-(
13/13 anonim válasza:
Az én lányom is simán felállt 6 hó 1 hetesen. :) Most már javában lépeget igaz bútorokba kapaszkodva, alig töltötte be a 8. hónapot.
A védőnőm azt mondta, ha magától csinálja és nem "járatom" tehát nem kézen fogva vezetgetem akkor nyugodtan. Ami csak neki jólesik. Úgyis ha elfárad akkor más mozgásformát választ. :)
Nem baj, tavaszra már szaladni fognak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!