Szerintetek az tényleg gond ha 7 hónaposan feláll a babám?
Az én lányom jövő héten tölti be a 7 hónapot. Karácsonykor már ült a fa alatt. Aztán rá 2 hétre négykézlábra állt, 1 hét múlva megindult mászni. Rá néhány napra magától felült. 6 hónapos és 1 hetes volt, mikor felállt a gyerekágyban. Mostmár bárhol feláll, ahol picit meg tud kapaszkodni. Mi sem erőltettünk semmit, csak hagyjuk kibontakozni. Hiába ültetem le, úgyis feláll. Ha magától csinálja szerintem nem lehet gond. Ha nem lenne elég erős hozzá, nem csinálná!
Gratulálok a babádnak, nagyon ügyes! :)
Az én lányom is pont 7 hósan állt fel, ő még ráadásul koraszülött is volt 33hét.
A tanácsadóban nem hitték el, azt sem hogy korábban született meg azt sem hogy felállt. Most 11 hónapos és 2 hete elindult.
Nagyon ügyes a babád:)
Ha magától csinálja akkor semmi baj :)Nagyon ügyes kislány:) nyilván ha nem lenne jó neki vagy nem lenne rá érett, nem csinálná:)
bevallom én is korábban hitetlenkedve olvastam az ilyesmit, de azóta megszületett a második babám, aki mindent jóval előbb csinál mint a bátyja kicsinek.3 hós és megfordul hátáról a hasára, illetve félig ülő helyzetben is folyton húzza fel magát, fel akar ülni, szóval tuti hamarabb fog felülni is mint a tesó.
hát van ilyen, különbözőek a gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!