Hogy lehet az utazásra felkészülni?
Kb. ennyi idősek voltak nálunk is az ikrek, amikor el kellett utaznom 2 napra. A nagypapa és egy bébiszitter vigyázott rájuk nappal, a férjem éjjel volt otthon velük.
Egyetértek azzal, aki azt írta, hogy sokszor a szülőnek nehezebb... halálra aggódtam magam, aztán mikor végre hazaértem, vígan elvoltak, szinte észre sem vettek. :D
Ha a nagyszülőkkel elvannak, és már éjszakákat is töltöttetek külön, nem szopiznak, akkor vsz. kibírják és nem lesz gond. Mondjuk kérdés az is, hogy hol lesznek, a saját otthonotokban vagy 1 hétig a nagyszülőknél?
A saját nyugalmad érdekében beszéld le a mamáékkal a heti menüt (mondjuk ha jó evők és nem is allergiások, az jó), legyen elég ruha, ágynemű, játék (ha a mamáéknál lennének). Fontos még, hogy megadd a gyerekorvos számát, legyenek ott a gyógyszereik, kúp, lázmérő. Szerintem legyen egy plusz biztosíték, szóval egy másik rokon vagy barát, akik a nagyszülők felhívhatnak, ha hirtelen segítség kell (pl. hirtelen ők is megbetegedhetnek vagy ilyesmi).
Ha mindent megtettél mindenkiért, akkor pedig állj le az aggódással, különben semmit sem fog érni a pihenés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!