Darázscsípésre felkészülni sétánál?
Figyelt kérdés
Eléggé félek a darazsaktól.. Most attól félek a babámat megcsípi. Feltudok valamivel készülni, hogy útközben kezeljem? Szóval nem ecetes borogatás vagy ilyesmi, hanem valami, amivel séta közben tudok mit kezdeni.
Valahogy le kellene küzdenem a félelmem, mert ő is félni fog, ha látja mit balhézok ha meglátok egyet... De nem tudom hogy... - Ez más kérdés.
2013. ápr. 17. 11:32
1/14 anonim válasza:
Sokat nem tudsz tenni. Nekem gyerekkoromban fagyinyalás közben csípte meg a szám szélét, ezért kirándulásokkor általában vizet viszünk (osztálykirándulásra is mindig azt kapnak), ha vattacukrot vagy fagyit kapnak, akkor közben figyelek, utána meg megmosakodnak. Többet nem hiszem, hogy tudnék tenni....
2/14 anonim válasza:
3/14 anonim válasza:
Mivel még nem tudud allergiás-e a baba ezért mindenképp legyen nálad calciumusc. Az én pelenkázótáskámba van alufóliába raktam, hogy nehogy melege legyen :) Ha bármi megcsípné és látod, hogy dagad add neki!
4/14 anonim válasza:
Én is a Calcimuscot javaslom, ha nincs, irasd fel a dokival.
Én is félek a darázscsípéstől, főleg hogy anyósoméknál sok van, mivel szőlőlugasuk van, de egyszer sem csípte meg a gyerekeimet darázs.
Ha bármilyen allergiás reakció lép fel, akkor gyorsan orvoshoz kell vinni, jobb esetben, ha van a közelben patika mikor megcsípi, akkor bemenni és kérni rá valamit.
5/14 anonim válasza:
Én egy munkahelyi elsősegély tanfolyamon kérdeztem meg a mentőorvost aki tartotta, hogy ilyen esetekben - amúgy nálam is van mindig Calcimusc, csipesz, kullancskiszedő csipesz, fertőtlenítő törlőkendő - atomháborúra is fel vagyok készülve :-D) tényleg használ-e a Calcimusc. Főleg az aggaszt, ha a gyerek száját-nyelvét csípi meg. Elfojtotta a mosolyát, mondta, hogy persze, legyen nálam, de igazából ha nagy a gáz (a gyerek fuldoklik) azzal megmenteni nem fogom az életét... szóval nagy csodát ne várjak tőle, de a panaszokat picit enyhítheti.
6/14 anonim válasza:
három éves kisfiam hozta rám a frászt nyáron, mikor kicsit eltűnt az udvaron (csendben játszott), aztán érkezett és közölte: játszottam Zümivel, aranyos volt .... szóval nem kell egyből arra gondolni, hogy jaj egy darázs, megcsípi
7/14 anonim válasza:
Ne is mond! Nálam jobban szerintem senki nem fél a darazsaktól. Tavaly volt,hogy a babakocsival futottam,mert nem hagyott békén egy darázs. :)
8/14 anonim válasza:
7 es vagyok. Ha esetleg ne adj Isten rászáll a babámra a darázs,akkor mit tegyek? várjam meg míg elrepül vagy mi a legjobb ilyenkor? Tudja valaki? Szerintem ez a kérdezőt is érdekli. :)
9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat! És igen érdekelne az utolsó kérdés :)
2013. ápr. 17. 12:15
10/14 anonim válasza:
azért ne várj, mert lehet, hogy a baba odakap, akkor meg már késő ... le kell löknöd róla (nem tudom másképp megfogalmazni), tehát úgy, hogy nehogy a ruhájába essen, és elég gyorsan, hogy a támadás miatt ne akarjon szúrni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!