Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mekkora baba mellett tudtatok...

Mekkora baba mellett tudtatok már tanulni? Pl. Középfokú nyelvvizsgára felkészülni?

Figyelt kérdés
2009. dec. 18. 11:19
 1/8 anonim ***** válasza:
4 hónapos volt a fiam amikor a főiskolát kezdtem.
2009. dec. 18. 11:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Én a másfél éves mellett is alig tudok.De ha megerőltetném magam, menne. Én is nyelvizsgával küzdök, a főiskolát nem tudtam volna befejezni ha már meglett volna a fiam. Szerintem ez az egész csak elhatározás kérdése, de én inkább a link kategória vagyok:)
2009. dec. 18. 11:38
 3/8 anonim ***** válasza:
én 2 gyerek mellett végeztem a nappali főiskolát egyéni tanrendben. nyelvvizsgáztam is. diplomáztam 7 hós terhesen a 3. gyerekkel summa cum laude. Az iskola 200 km-re van tőlünk.
2009. dec. 18. 11:43
 4/8 anonim ***** válasza:
terhesen államvizsgáztam, második diplomámat babával nappalin csináltam
2009. dec. 18. 12:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Én nem tudok tanulni gyermekem mellett. Maximum akkor tudnék, ha amikor alszik délben ami kb. 1 óra, de akkor igyekszem rendet rakni, nyugodtan enni és elovasni a napi híreket, hogy ne legyek olyan tudatlan. Ha jól meggondolom én is tudnék tanulni, iskolába járni, ha "lepasszolnám" a gyermekemet valahová, nagyszülőkhöz vagy máshová, de én nem ilyen vagyok (nem nekik szültem a gyermekemet), azért vagyok itthol vele, hogy VELE legyek, Őt tanítsam, neveljem, szeretettel írányítsam életét. Nem tanulás ellenes vagyok, legbelül kicsit irigykedem is, hogy Nektek ilyesmire is van időtök, de oly rövid az az idő amit babámmal tölthetek, ezért igyekszem minden pillanatot kihasználni amíg lehet, amíg vissza nem megyek a munkahelyre.
2009. dec. 18. 12:20
 6/8 anonim ***** válasza:

"Ha jól meggondolom én is tudnék tanulni, iskolába járni, ha "lepasszolnám" a gyermekemet valahová, nagyszülőkhöz vagy máshová"

Első vagyok tehát én úgy kezdtem a főiskolát,hogy a kicsit 4 hónapos volt. Az első konzultációs hétre kísértek anyukámmal, mert én még szoptattam. A beiratkozást is így csináltam végig. előadás igény szerint szoptatás előadás. Igen "könnyű" volt,mert volt anyukám. De akkor leírom,hogy a 3 év főiskolát úgy csináltam végig levelezős egyéni tanrendesként, ohgy a főiskola onnan ahol lakom és anyósék is lkana 250 km. Aztán utaztam a picivel úgy,hogy hátul ő én meg vezettem, mert férjemnek nem volt még jogsija anyukámékhoz, mert a 3 év alat 1x bírt két napot vigyázni anyós az akkor 2 éves gyerekre, úgy,hogy náluk volt és a 2 napból 1-et végig ordítpztak apóssal a gyerek előtt- szóval anyukám volt a biztos pont, de ez is azt jelentette, ohgy én naponta ingáztam 80 km-t az iskola és a gyerke közt. mert a szüleim sem laknak sokkal közelebb a sulihoz, de tőlünk is 100 km-re vannak. Szóval így csináltam.

vizsgaidőszak és tanulás. délelőtti délutáni alvás, vagy elvitte férjem sétálni. Vagy éjjel a wc-.ben, mert 30 nm-en laktunk volt egy szobánk. végig csináltuk és nem bánom.

Igazából ha pici mellett tanulni akarsz jó ha van segítség. De ha nincs akkor is csak akarat kérdése:)

2009. dec. 18. 14:08
 7/8 A kérdező kommentje:

Ügyes vagy nagyon! .)

Igen, azt hiszem csak rá kellene szánni magam! Igaz, elég fáradt vagyok napközben, mert éjszaka 2-3 alkalommal is felkel az uraság és nem is mindig alszik vissza (ma pl. fél4-től 5ig voltam ébren vele) Napközben örülök, ha alszik és én ilyenkor tudok kikapcsolódni, netezni, vagy éppen főzni, takarítani. De lassan neki kell állnom, mert már csak egy középfokú írásbeli kellene, addig nem kapom meg a diplomámat...

4,5 hónapos Pici anyuja

2009. dec. 18. 14:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Megértelek. Nem könnyű úgy ,hogy éjjel is kel. Nekem is kelt kezdetben 2-3szor, napközben meg menni kellet. Néha bizony futott a lakás és hulla voltam, de sikerült:)

Neked is kitartást főleg ha csak ez hiányzik:) Ha úgy könnyebb, mert pénz beszél keres egy kismamás tanfolyamot ahol dadus vigyáz a kicsire míg te nyelvórán vagy és készülj úgy:)

2009. dec. 18. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!