Darázscsípésre felkészülni sétánál?
Eléggé félek a darazsaktól.. Most attól félek a babámat megcsípi. Feltudok valamivel készülni, hogy útközben kezeljem? Szóval nem ecetes borogatás vagy ilyesmi, hanem valami, amivel séta közben tudok mit kezdeni.
Valahogy le kellene küzdenem a félelmem, mert ő is félni fog, ha látja mit balhézok ha meglátok egyet... De nem tudom hogy... - Ez más kérdés.
11 hónapos volt a fiam, amikor októberben! rászállt egy darázs a sapkájára miközben a babakocsiban aludt. Ok. De elindult szépen lefele az arcán az orra és a nyitott szája felé. Csak imádkoztam, hogy míg a szemén keresztül ment, ne kapjon oda. Nem mertem lelökni, mert a télikabátja is nyitva volt, meghát a sportbabakocsi is elég zárt tér. De mikor az orránál járt, már nem várhattam... lelöktem, persze beesett a kabátja és a kocsi fala közé, onnan is valahogy elhesegettem.... a fiam persze felébredt, mert meg is karcolta az orrát a fullánkjával. Pont a gyerekorvosi, védőnői rendelőnél voltunk, beszaladtam, hogy mit csináljak :) de csak mosolyogtak, persze a dokinénink is megnézte...
Ez óta én is nagyon félek tőlük és gyűlölöm őket. Tavaly nem volt túl sok nyáron, de tavaly előtt hemzsegtek, mint a legyek... remélem most nyáron sem lesznek annyian.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!