Rühes a gyermekem?
Figyelt kérdés
Tudom hogy nem ide valo de legyszi aki tud segitsen mert mar nagyon el vagyok keseredve. 3 honapja kezdodott a sok potty a testen. 2 honapon keresztul szaladgaltam vele nindenhol mast mondtak... hogy izzad a gyerek v h allergia. aztan elvittem a heim palba es ott kozoltek h ruh. kaptunk ra linymentumos szert kenes kremet es elocomot. nagyon marta a szer de csak a naggyat tuntette el. elvittuk maganorvoshoz o irt fel infectoscabot amitol ugy tunt szepen mulik de ket nap utan ujra lett es visszavittuk. egy ketto volt jaratos a tobbi szte scabieses csomo ami majd elmulik es ujra felirta az infectoscab kremet. ket nap mulva tudtuk kenni mert aznap mar nem tudtuk megrendelni mert bezart a gyogyszertar aztan.masnap megrendeltem ami meg egy nap varakozas es addigra meg csinyabb lett neki. mindog higenikusan eltunk /elunk most is mindent ugy csinaltam ahogy mondtak es nem ertem mi ez. nemhogy mulna a kremtol hanem csunyabb. maf megorulok :'( egyre nagyobbak es tele vannak pottyokkel ami gondolom a sok pete. vki segitsen kerem mert mar nem tudom mit tehetnek:(((( kinek mi valt be? koszonom es bocsanat az ekezetert de siettem es telefonrol irok.2015. jan. 25. 09:27
11/18 anonim válasza:
Megint utolsó... Most néztem a képet,valami csipkedi a picit,ez lehet szúnyog is sajnos vagy pók.
Nekem a fiamnak a fülén a lábán,a nyakán és a karján voltak ilyenek és ettől nagyobb csípések,amik elég komolyan be is dagadt,és kiderült,hogy szúnyog volt a lakásban,és csak őt csípte folyamatosan
12/18 anonim válasza:
És amiket eddig írtam/írtunk, egyik sem jöhet szóba?
Ha anyatejes, te nem eszel valami olyat, ami allergizálhat?
Megpróbálhatnád egy magánorvosnál a komolyabb kivizsgálást vérvétellel, széklet- és vizeletvizsgálattal!!!
13/18 anonim válasza:
Kedves kérdező! Volt szerencsém rühes bőrt kórházba kezelni,nem így nézett ki!! Ettől aztán még lehet az de miért nem csinálnak a dokik bőrkaparék vizsgálatot?? Egyszerűbb lenne a sztoti. a fotóból ítélve lehet ez csípés de kiütés is...fizeted a tb-t álj a sarkadra ne tippelgessenek a gyereken!!!
14/18 anonim válasza:
Ágyi poloska is lehet. Pár éve nekem is azt mondta a bőrgyógyász, hogy rüh. Aztán kiderült, hogy ágyi poloska csipkedett agyon. Az is kiderült, hogy a szomszéd elhanyagolt lakásból jöttek át...Miután kiirtottam őket, elmúltak ezek a csípések is.
15/18 A kérdező kommentje:
tapszeres baba. agyi poloska nem lehet. 2x volt irto amikor meg csak rippelgettek az orvosok nem talalt semmit de azert beirtott 2x is. agyat kidobtuk.
2015. jan. 25. 11:28
16/18 anonim válasza:
Barátnőm kisfia a kórházban szedte össze a rühességet. Hetekig kísérleteztek, hol javult, hol rosszabbodott. Orvosi tanácsra 1 hétre elköltöztek otthonról, az egs hét leteltével pedig kifertőtlenítették az egész lakást. Közben kenték a gyerkőcöt. Rendbe jött, nem fertőzödött vissza.
17/18 anonim válasza:
Bár a képen nem látom mi lehet,de lányom 2 éves múlt. Neki 2 hónapja vannak allergiás tünetei. Elsőnek csuklóján,hasán és derekén egy száraz folt volt sok kis pöttyel,elvakarta őket.Kaptunk rá mi is elocom krémet,testápolót.Testápoló rontotta,nagy csípés szerű pöttyök lettek egész mellkasán,lábain. Kb 3x voltam gyerekdokinál,megkaptuk beutalót.LEvették az allergia vizsgálathoz a vért,még várjuk az eredményt. A gyerekosztályon ajánlották nekünk is a linimentumot,bár nem rühes a kicsi,mert hólyagos ugyan,de se járat,se kimenet,de a linimentum viszketésre is jó. Kaptunk másik testápolót,ez a szárazságra is bevált. Jelenleg a pöttyei a csuklóján vannak meg,de sokszor elvakarja,hol ilyen,hol olyan. Ha kiderül mire allergiás,megírom neked,hátha esetleg nálatok is az a probléma. Nekem is tiszta hólyag a kezem,pedig életemben nem voltam allergiás,csak kicsit érzékeny a poratkára,meg latex allergiás,de a doki azt mondta ez nekem is ételallergia. Én leálltam a mosószerekkel,öblítőkkel is a kicsinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!