Van aki végig csinálta az " Aludj jól gyermekem " módszert becsületesen módszert és bevállt? Utána jól aludt a babája?
De Megis mit varsz, mit irjunk akkor tanacsnak? Siratni nem akarod, gyogyszert nem adsz stb... akkor kelj hozza tiz percenkent...
En mindket gyerekemmel csinaltam ezt a modszert, mert mar nem volt vicces, amit muveltek. Mindketto boldog, kiegyensulyozott baba es az anyjuk sem bolondul meg, mert alszanak ejjel. Nem csak neked, de a gyerek idegrendszetenek is jot tenne, ha aludna ejjel. Rajtad all az egesz. Vagy beszunteted ezt az egeszet, vsgy csinalod tovabb.
A lányom 21 hónapos. Sosem volt jó alvó, ráadásul bele tartozik a gyerekek annak a 20%-ába, akit úgy neveznek, hogy hiperszenzitív. Mindenre érzékeny, de ezek persze idővel elmúlnak ill. cserélődnek.
Kb. 2 X aludt el idáig magától. Kipróbáltam mindent, suttogás, sírni hagyás, felvesz-letesz módszer. Gyakorlatilag hányásig képes ordítani. Panelban lakunk, az éjszakai ordításokat nem annyira tolerálják a szomszédok.
Az én nézetem más a gyógyszerrel kapcsolatban, mert úgy gondolom, azért valamilyen szinten muszáj segíteni és oldani a fájdalmat és a vele járó nyűgösséget. Igazából még nem sűrűn kapott gyógyszert idáig, csak ha beteg volt, de ha már láttam, hogy bármelyik pillanatban áttörhet a foga és iszonyatosan nyálzott, szenvedett akkor én adtam neki este egy kis Algoflex Babyt, ezt a gyógyszerészünk is tanácsolta, akinek 3 gyereke van.
Az én lányom akkor is kel éjszaka, ha fázik, melege van, fáj valamije, zavarja valami, szomjas stb. Tényleg nagyon nehéz megtalálni az okát.
De! a barátnőm kipróbálta, vagyis alkalmazta a kisfiánál ezt a módszert és nála bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!