Szerintetek mennyire normális hogy 7 hónapos lesz a gyermekem 25-én és még nem tud ülni?
Akarna ő, de csak a fejét tudja megemelni, megül úgy ha ki van valamivel támasztva hogy ne dőljön el, de magától nem tud megülni, esetleg csak akkor ha nem mozdítja meg a fejét és akkor is csak pár másodpercig de már dől is el.
És még 1 db foga sincsen, nem is ül normális ez vagy csak én vagyok türelmetlen?
Amúgy szeretne ülni , a fejét emeli hogy ő hanyadt ülésből fel akarna ülni csak nem tud.
Ha tartom neki a két kezemen a két ujjamat ő megfogja és nem is húzom úgy felül.
És ő úgy érzi hogy mekkora nagy segítséget kapott , de közben a saját izmait használta.
Látszólagosan nagyon kínlódik a fogaival is de sehol nem akar kibújni neki.
Amikor meg adok neki nurofen szirupot fél óra múlva úgy alszik mint a bunda.
Persze ritkán kap gyógyszert , csak mikor már nem bírunk vele.
Vettünk az ínyére gélt de az lezsibbasztja a fél arcát annyira erős, én is kipróbáltam 20 percig hat és annyira elzsibbasza mint a fogorvosnál az érzéstelenítő inyjekció foghúzás előtt.
És amerre terjed a nyál arra végig zsibbaszt mindent, legutóbb a fiam jobban ordított tőle mint amennyire az ínye fájt azelőtt.
Úgyhogy olyant többet nem kap.
7 hónapos babának csak az átfordulást (hasról-hátra és vissza) kell tudnia. Sok baba mászásból ül ki, sőt van amelyik előbb áll és állásból ül le. A fogzás nagyon egyéni, akár még 1 évesen sem baj, ha nincs foga.
(A lányunk 10 hónapos elmúlt amikor felült és még több, mint egy hónapig támaszkodott az egyik kezével. Az első két foga 8 és fél hónaposan jött ki, majd három hónapig semmi, utána jött sorban a többi.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!