Rühes a gyermekem?
Így nehéz válaszolni, hogy azt írod, minden doki mást mond.
Még olyasmire tudok gondolni, hogy a mosóport és az öblítőt cseréld le. Hátha a ruha miatt van.
A pelenkával fedett és a fedetlen részeken is csúnya a bőre?
Most nem akarom ide tenni a linket, de a google képkeresőjében nézegesd meg a rühesség okozta pöttyöket, valamint az ételallergia miatti bőrelváltozásokat! Hasonlít valamelyikre?
Háziállat van esetleg nálatok, vagy nagyszülőknél?
ja, 1. voltam, csak megelőztek :)
(#3)
Biztos, hogy rüh??
A férjem volt teli kiütésekkel, őt is kentem ezekkel a kencékkel, volt egy tiszta szoba, ahol a kimosott, vasalt ruháit tároltam. Mert azt olvastam, hogy a rüh 4-5 napig él meg a levetett ruhákban. AMolyan karantén volt.
Nem használt semmi...
És az is fura volt, hogy én nem lettem ilyen, mert állítólag a rüh terjed...
A lényeg, hogy kiderült, a férjem lisztérzékeny.
Ennek van ilyen típusa, amely a bőrön át jelentkezik...
1. vagyok
Sajnos nagyon rossz ez a kép :(
Olyan, mintha egy horzsolás, seb lenne.
Tényleg nehéz így bármit mondani. Mennyi idős a gyereked? Iszik tejet? Liszt? Mogyoró, bogyós gyümölcs, méz?
3 hónapja nem eszik ilyesmikből többet az átlagosnál?
Egyébként még valami eszembe jutott: engem egyszer megcsípett valamilyen bogár. Észre sem vettem, az alkaromon volt egy kis pötty. Napok múlva elkezdett terjedni és féltenyérnyi seb lett belőle. Akaratlanul is hozzáértem, vagy csak a ruhához és saját magamat "fertőztem" így végig! Másik karom és a nyakam is olyan lett. Bőrgyógyász egyből rávágta, hogy bogárcsípés/vagy rovar "nyála" okozta és gyógyszertárban kikevert krémet írt fel. Nem elocomos volt, hanem valami hígabb. Amint elkezdtem használni egy hét alatt rendbe jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!