Ez elég neki? nem éhezik? Nem hiszem el. Ismerősöm 1.5éves gyereke egy nap ennyit eszik:
reggel :1,5dl kakaó,
tízórai:egy danone joghurt,
ebéd :fél krumpli+fél répa+pár brokkoli+2jégkockányi hús,
uzsonna: gyümi püré,(fél banán+körte)néha hozzá tejszelet,
vacsora: csipeget tőlük, sajt,pár falat májkrémes kenyér,
és lefekvés elött: 1,8dl tápszer.
most ott voltam náluk 3napot, minden így ment.nem kevés ez?nem kellenne már tartalmasabban ennie egy ekkora gyereknek?
"Biztosan direkt éheztetik!" Ha szépen fejlődik és minden rendben egészség tekintetében miért ne lenne elég?!
Nem minden gyerek eszik annyit, mint egy ház naponta!
Szerinted a szülei melyik gyereknek akarnak rosszat általában???
Nekem még egy hangyányit soknak is tűnik. Pl a kakaó, a krumpli, a hús, a banán nagyon laktató ételek, bőséges tápanyaggal így nem baj ha csak keveset is kap belőlük, jól lakik tőle.
Egyáltalán nem kevés étel ez egy ekkora gyereknek.
Óh, ha az én fiam enne ennyit...
jaj, Ő is egy éves
reggel 10 óra után kell ekkor eszik jó esetben egy félszelet kenyeret, amin általában 1 szelet felvágott van vajjal, vagy májkrém.
ebéd 2 után úgy kell bele könyörögni az ételt nagy nehezen megeszik egy üveg bébiételt, uzsonna egy joghurt + egy banán vagy tejszelet, esetleg egy fél szelet kenyér.
vacsora fél9 egy adag tejbegríz, vagy egy kis főzelék kenyérrel épp mikor mit főzők.
És ennyi már csak reggel 10 után eszik megint.
szóval ez sem sok, sőt ma még ennyit sem evett, mégis 10kg 90dkg jó kis husis, pedig keveset eszik sajnos....
Az én 13 hónapos fiam sem eszik, ennyit sem sajnos. Minden erőfeszítésünk ellenére sem.
A te babád mennyit eszik?
Ha az én kislányom ennyit enne összeteném a két kezem.
Reggeli:pár falat májaskenyér
Tizorai:joghurt
Ebéd: álltalában semmi
Uzsonna:alma, banán vagy amihez kedve van
Vacsor:tej, kakaó,tea és pár falat piritos
De ezek változok ez volt a tegnapi kajája.Ő sem éhezik, és nem is tudjuk miért nem eszik mikor a hütö tele van külömbözö ételekkel és csak csetintenie kéne mindet egyszerre adnám neki.Mikor evés van kinyitom neki a hütöt és felsorolom mi van de egyszerüen semmi nem kell neki.
Ha rendesen fejlödik akkor nincs semmi baja.
Hát nem tudom, az én kislányom 6 hós, de eszi ennyit, és abszolút nincs elhízva.
reggeli: 210ml tápszer
tízórai: 100ml gyümölcspüré
ebéd: főzelék kb. 100ml+ 100ml tápszer
köztes kaja: 170ml táp
uzsonna: gyümölcspüré 100ml+ kekszdara
vacsi: 260ml tejberizspép
Hát szerintem kevés az, amit ő eszik, de ha nyugodt és kiegyensúlyozott, rendesen fejlődő baba, akkor minden rendben lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!