Akinek a gyereke nem hajlandó semmi kenyérfélét megenni, az mit ad neki reggelire meg vacsorára?
Az enyém 13 hónapos. Eddig jó volt a tejpép, de nem kaphat mindig azt. A rántottát eszegeti, de nem viszi túlzásba, a tejbegrízt, -rizst szereti. Virslit nem eszi.
De ez elég kevés dolog.
Másnak más ötlet?
Reggelire gabonapehely tejjel, péksüti, kalács... v ezeket sem eszi? Lehet, h csak a kenyeret unja. Rántotta, tükörtojás, omlett.
Vacsira tejberizs/gríz mehet, vagy főtt ebédből.
nem, ez a gyerek nem tudja mi a jó, a kalács se kell neki...
a péksütit viszont még nem próbáltam- gondolom itt a kakaós csigára meg hasonlókra gondolsz
kakaóscsiga, briós, bukta (ezeket otthon is el tudod készíteni, bár én nem vagyok egy házitündér, sikerült)
Egyetek vele együtt jóízűen, lehet hogy eltelik jópár hét, aztán már csak azt eheted amit ő és fordítva (nálunk leg ez volt, lassan két éves, és bármi amit én vagy az apja eszik, jobb mint az ővé, még ha uaz is :)
Nálunk is volt ilyen időszak. Két pofára majszoltam előtte a lekváros, és a vajas kenyeret. Aztán pár hát múlva ő is kért. kb ennyi idős lehetett. Először csak csipegette.
Amúgy a fiam a májkrémes és a lekváros kenyeret szereti a legjobban, de még a sajtkrémeset is megeszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!