Meddig hagyhatom kint aludni őket?
Figyelt kérdés
Kb fél kettő körül mentünk sétálni. Csak 10perce értünk haza, de mivel mélyen alszanak kint hagytam őket a teraszon. Jól fel vannak öltöztetve és be vannak takarva. Fedett helyen vannak és kb -2-3fok van kint.2010. febr. 8. 15:55
1/8 anonim válasza:
Hát én már bevinném őket. Minusz fokban egy óránál több levegőzés nem ajánlott, a védőnőm szerint legalábbis. Mennyi idősek? Ikrek?
2/8 anonim válasza:
Szerintem is idelye bevinni őket mert ilyen idöben mindegy milyen rétegesen öltözteted fel őket könnyen elkaphatnak valamit.A védönöm szerint ha séta közben elalszanak akkor is bekell vinni öket.
3/8 anonim válasza:
Leginkább a tüdő hűl ki, és az nem a legjobb nekik.
4/8 A kérdező kommentje:
Azóta megoldódott. Felébredtek maguktól és már bent vannak. Azértköszi a választ.
2010. febr. 8. 16:08
5/8 anonim válasza:
Szia! Mint írod, már felébredtek a babák, de ha legközelebb is ilyen jót alszanak, nyugodtan hagyd kint aludni őket. Bár nem írtad, mennyi idősek, de a -5 fokig kivitel csak újszülöttekre (6 hetesig) vonatkozik. Ennél idősebb babát nyugodtan ki lehet vinni -10 fokig. Egyébként az én gyerekein picinek csakis kint tudtak aludni, így aztán télen is mindegyik kint aludt a babakocsiban a teraszon. Így tudtak 3-4 órát is aludni, bent meg felébredtek fél-1 óra múlva. Egyik se volt 2 éves koráig szinte sosem beteg... A védőnő is mindig azt mondta, biztosan azért, mert sokat vannak kint a levegőn. Ha jól fel vannak öltöztetve, be vannak takarva, nem fáznak meg. A levegőt az orrukon veszik, így az már megmelegszik az orrban lévő hajszálerek hatására, mire elér a tüdejükbe...
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
10hónaposak egyébként. Volt rajtuk harisnya, body, vékony és vastag pulcsi, nadrág és az overáll. Plusz még a takaró. Én is úgy gondoltam nem fázhatnak meg.
2010. febr. 8. 16:57
7/8 anonim válasza:
És egyébként rájuk nézel ,nehogy baj legyen ?
8/8 A kérdező kommentje:
Persze, nem hagyom őket felögyelet nélkül soha. :)
2010. febr. 8. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!