Mindenkinek ráírják a kórházi zárójelentésre, hogy "anyatejes táplálás, terpeszpelenkázás javasolt"? Utána egy szöveg az anyatejes táplálás jó hatásairól.
Figyelt kérdés
Engem ez a terpeszpelenka érdekel, mert senki nem szólt róla külön, és a csípővizsgálaton sem mondták, hogy kell, akkor most ez is csak sablonszöveg, vagy tényleg kellett volna?2010. febr. 7. 20:29
1/12 anonim válasza:
A mienkre nincs ráírva a terpeszpelenka.
4/12 anonim válasza:
Nekünk sem írták a terpeszpelenkát.
7/12 anonim válasza:
nekünk sem volt ráírva. Szerintem kérdezz rá a gyerekdokidra.
8/12 anonim válasza:
Ha azóta voltatok csípőszűrésen (vagy ha most mész, akkor úgyis kiderül)és ott nem mondták, hogy szükséges, akkor előfordulhat, hogy a számítógépben maradt az előző baba adata, nem törölték le.
9/12 anonim válasza:
Nekünk sem volt ráírva. A terpeszpelenkára mindenképpen kérdezz rá a dokitól, mert ezt szerintem csak olyan babáknál írják rá akinek tényleg szüksége van terpeszpelusra.
10/12 anonim válasza:
Nekünk rá volt írva/2 ismerősömnek is/,rákérdeztem a védőnőnél azt mondta ha külön nem szóltak akkor nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!