Akinek "nem jól evő" a babája annak segített vagy rontott a hozzá táplálás?
Ez is babafüggő, de az én lányom mondjuk jobban eszik, amióta hozzátáplálunk, sőt kezdünk oda eljutni, hogy nem is igazán akar már mást elfogadni, csak "rendes" kajákat. A gyümölcsöket, főzelékeket nagyon eszi, jó nézni. :)
Most 8 hónapos, és 5 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást, amivel rohamosan haladtunk, mert úgy kanalazta befelé a falatokat. :)
Mi is így kezdtük.
Gála almát vettem, mert lédús és kevésbé savas!
Őszibarackot én bébiételben adtam neki, mert nem volt szezonja, plusz jobban bíztam az üvegesben, mert a natúr még a felnőtteket is meghajtja.
Jól fogadta a lányom, bár az első héten nagyon türelmesnek kellett lennem, hiszen csak pár falatkáról volt szó, másrészt azért neki ez újdonság, és meg kellett szoknia.
Az alma és barack után viszont már minden mást könnyen fogadott (répa, krumpli, sütőtök).
Ha majd esetleg nem ízlik neki valami, akkor keverd össze a dolgokat. Pl. ha már evett almát és be akarod vezetni a krumplit, akkor keverj hozzá egy kicsit. Úgy jobban szokták szeretni a babák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!