Mikortól használtok babátoknak külön pizsit és öltöztetitek esetleg "témaruhába"?
Témaruha: játszóruha, evős ruha, kinti ruha, stb.
Kisfiam öt hós és mai napig amit fürdés után ráadok, abban van másnap fürdésig (kivéve, ha valami "baleset" miatt át kell öltözni). Gondolkodom, hogy érdemes-e már kinevezni 1-2 rugit pizsinek.
02.07. 21:24-es vagyok
Nappal nem alszik az ágyába. Van egy délelőtti hosszú alvás, ez a nagyágyban (franciaágy) a pléd tetején és a kis nappali takarójával takarom, így nem kap alvó ruhát nappal, és én általában vele alszok, és őt fektetem belülre. Bár most még ez nem érdekes, mert nem mászik el, de később ez így szerintem biztonságosabb lesz, mert nem esik majd le az ágyról. Persze, majd ha átalussza az éjszakát, akkor én majd nem alszok vele, és akkor majd kitalálok mást, de ez még messze van. A másik két rövidebb alvás meg vagy a játszószőnyegén van vagy a babakocsiban, vagy ha elmegyünk itthonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!