Mikortól használtok babátoknak külön pizsit és
öltöztetitek esetleg "témaruhába"?
Figyelt kérdés
Témaruha: játszóruha, evős ruha, kinti ruha, stb.
Kisfiam öt hós és mai napig amit fürdés után ráadok, abban van másnap fürdésig (kivéve, ha valami "baleset" miatt át kell öltözni). Gondolkodom, hogy érdemes-e már kinevezni 1-2 rugit pizsinek.
nappali ruha és fürdés után pizsama,majd reggel nappali ruha
2010. febr. 7. 21:25
12/21 anonim válasza:
Van pizsije, reggel pedig átöltözünk napközbeni ruhába, van, hogy többször át kell öltözni a balesetek miatt, pl. nyáladzástól átázik a polója, vagy leeszi, múltkor pl. kiütötte a kezemből a tányérját.:)Én a kezes lábast kisebb korában szerettem használni, 6 hósan inkább kisfickósan öltöztetem.:) Poló, ing, farmer, pulcsi, mellény, kardigán, stb...
2010. febr. 7. 21:46
13/21 anonim válasza:
Én akkor kezdtem "témaruhába" öltöztetni, amikor elkezdett kúszni, mászni. Hiába takarít az ember, mégis csak koszólódott a ruhácskája. Elötte én is napi egy rugiba öltöztettem.
2010. febr. 7. 21:54
14/21 anonim válasza:
Mi újszülött korától használunk " témaruhát ". Most 8 hónapos. Reggel body + harisnya + naci ebben van itthon a lakásban, ha megyünk sétálni vagy vendégségbe akkor kap " elmenős " cuccot, este fürdés után pizsirugiban és hálózsákban alszik.
2010. febr. 7. 22:11
15/21 anonim válasza:
Mi is első perctől fogva "pizsiben " alszunk. Nappalra már nagyon rég nem használunk rugdalózót, melegítőben van, ha megyünk valahova meg csinosan felöltöztetem. 11 hós.
2010. febr. 7. 22:36
16/21 anonim válasza:
Nekünk 4 hónaposan éjjel hálózsák, nappal rugi van. Az esti body marad nappalra is. Balesetek esetén persze átöltöztetem. Szerintem a rugi a legpraktikusabb, nem csúszkál a dereka, mint a pulcsiknak, nadrágoknak. Olyat csak vendégségbe veszünk fel, de akkor is mindig húzkodjuk, hogy jó helyen legyen. Éjjel rugi helyett van a hálózsák, nem még rá. Van pár pizsamánk is, de azok is kezeslábasak, szerintem annyira nem jók, mint a hálózsákok. Sajnos 74-esnél nagyobb rugit nem kapni, ezért már lassan elfogy, ami még méretben jó.
2010. febr. 7. 23:42
17/21 anonim válasza:
Szia!
Első perctől van pizsirugija,este ráadom,reggel leveszem.
Igaz rugit máskor nem is adtam rá...
2010. febr. 8. 07:25
18/21 anonim válasza:
Az első perctől.
Otthon sosem volt az utcai ruhában, mert mégis más ruhát adok rá, ha megyünk valahova...
Aludni is kineveztem pár rugit, azok lettek a pizsamák.
Itthon van melegítő naci, vagy korábban rugi volt.
Én ehhez szoktam otthon is gyerekkoromban, mi is így vagyunk, hát erre nevelem a lányomat is.
8 hónapos egyébként.
2010. febr. 8. 07:58
19/21 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a rengeteg választ! Kíváncsi lennék rá, hogy aki játszós ruhában nem teszi ágyba a babáját, az nappali lefektetés előtt átöltözteti pizsibe a babát? És ha cicin elalszik? vagy evés előtt öltözteted mondván h. utána úgyis elaltatod?
Köszi előre is. Mindig tanul az ember. Nem hittem volna, hogy ilyen sokan használnak kimondottan pizsit első perctől fogva. :)
2010. febr. 8. 09:27
20/21 anonim válasza:
tegnap 22:11-es vagyok. Én a nappali alvásnál úgy csinálom, hogy elalvás előtt leveszem róla a nacit csak a body és a harisnya marad rajta, ebben alszik, ilyenkor nem hálózsákot adok rá, hanem betakarom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!