Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól használtok babátoknak...

Mikortól használtok babátoknak külön pizsit és öltöztetitek esetleg "témaruhába"?

Figyelt kérdés

Témaruha: játszóruha, evős ruha, kinti ruha, stb.

Kisfiam öt hós és mai napig amit fürdés után ráadok, abban van másnap fürdésig (kivéve, ha valami "baleset" miatt át kell öltözni). Gondolkodom, hogy érdemes-e már kinevezni 1-2 rugit pizsinek.

2010. febr. 7. 20:18
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Nálunk ez ujszülött korátol van.Tulajdonképpen azért csináljuk így (mármint ruhaváltogatás) hogy szokja az öltöztetést.Este kap egy pizsit(nagyon arikat lehet venni nekik már ujszölött kortol is)reggel játszoruhát és majd megint átöltözik ha szükségesKülön kajaruhája nincs mert nem látom értelmét csak azért átöltöztetni mert eszik.

6és fél hos baba anyukája

2010. febr. 7. 20:22
 2/21 anonim ***** válasza:
Szerintem rá érsz. Mi akkor váltottunk amikor már menni tudott és a rugiban nem lehetett menni mert csúszott a talpa.Olyan egy évesen. Onnantól volt a rugi a pizsama és a játszósruha napalra.
2010. febr. 7. 20:23
 3/21 anonim ***** válasza:
Én újszülött korától minden reggel átöltöztettem. Nappal napozóban, kombidresszben volt, éjszaka rugiban. Csak a nagyon meleg éjszakákot aludt kombidresszben, de reggel akkor is átöltöztettem.
2010. febr. 7. 20:25
 4/21 anonim ***** válasza:
Nálunk is van 3 "témaruha" (ezt sem ismertem eddig). alvós, játszós és kimenős/elegántos.
2010. febr. 7. 20:34
 5/21 anonim ***** válasza:
Újszülött kora óta van külön pizsi.
2010. febr. 7. 20:37
 6/21 anonim ***** válasza:
Babám 5 hetes, egyelőre én is úgy öltöztetem, ahogy Te. Csak alszik, szopik, majd ha többet mocorog és tényleg piszolja a ruhákat, akkor úgyis váltogathatom eleget. Addig maradunk így :)
2010. febr. 7. 20:45
 7/21 anonim ***** válasza:
Újszülött kora óta kis hálózsákban alszik, amit reggel levetünk.
2010. febr. 7. 20:45
 8/21 anonim ***** válasza:

Én is újszülött korától használok más ruhát.

Este pizsi, nappalra másik, persze ha az piszkos lett öltözés volt.....

Most 1,5 éves.

2010. febr. 7. 21:07
 9/21 anonim ***** válasza:
Én ugyanúgy öltöztetem ahogy te.Nem tervezek még változtatást.Ahogy valamelyikünk írta,majd akkor,ha már kezd állni,totyogni,hogy ne csússzon a rugi talpa.4hós a picim.
2010. febr. 7. 21:20
 10/21 anonim ***** válasza:
44%
Én kb. 1hónapos kora óta rendszeresen fürdés után hálózsákba öltöztetem. Nagyon szeret abba aludni, szerintem ez is segíthet az éjszaka-nappal érzékelésében. De ez az én sajátos véleményem. Na meg amiben éjjel az ágyban van, abban nem teszem oda, ahová úgymond bármibe lehet, és nem teszem a kiságyba a játszóruhába, csak max. reggel. Nem vagyok egy minden kosztól megóvó, de talán így ő is megszokja ezt. Én sem fekszek az ágyba "játszóruhába". :o)
2010. febr. 7. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!