Angel Care 300 legzesfigyelo. Bele vannak teve fullra feltoltott elemek, ossze vannak dugva a csatlakozok, be van kapcsolva, nem kellene vilagitson vagy sipoljon, ha nincs benne a baba az agyban?
Figyelt kérdés
Eloszor kapcsoltuk most be, hogy mukodik-e.
Lehet, hogy rossz?
Nem vilagit sehol, nem sipol.
Meg nem szuletett meg a kicsi, de most rendeztuk be a kisagyat, hogy ha hazahozzuk a korhazbol, ne ezzel kelljen szarakodni.
2015. jan. 20. 11:56
11/15 anonim válasza:
Mikor megvettétek, kipróbáltátok? Személyesen vettétek át és megnéztétek, hogy működik-e? Sanszos, hogy rossz készüléket adtak el nektek. Innen szerintem senki sem fogja tudni megmondani, hogy konkrétan mi a baj, csak annyit tudunk konstatálni, hogy nem működik.
12/15 A kérdező kommentje:
Elore utaltam, vateran vettem, most probaltam ki, postan erkezett csomagban.
Az a baj, hogy kulfoldon lakunk es en Magyarorszagon vettem, itt csak tobbszaz kilometerre van angelcare szerviz! :(
2015. jan. 20. 12:32
13/15 anonim válasza:
Amikor bekapcsolod akkor sem villan meg csippan egyet? Mert akkor bizony nem jó :(
14/15 A kérdező kommentje:
Ez az, hogy semmit nem csinal, se nem villan, se hangot nem ad. :( Holnap a ferjem elviszi valakihez, aki talan ert hozza, meglatjuk, o mit mond.
2015. jan. 20. 12:56
15/15 A kérdező kommentje:
Voltunk a szakembernel, megjavitotta!
Valami erintkezesi gondja volt, koszonom mindenkinek a valaszt!
2015. jan. 21. 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!