Nagy baj az, hogy ahol van a 6 hónapos baba, ott egész nap megy a tévé?
Legtöbbször lent vagyunk a nappaliban, itt meg mindig megy a tévé, főként miattam, megszoktam.
Nem nézi, rá sem hederít, esetleg néha pár percig elidőzik a nézéssel, de inkább játszik a játékaival.
Hát nem tudom, engem pl zavar az a nagyon magas frekvenciájú és amúgy igen halk alapzaj, amit a TV bocsájt ki magából (sokan nem is hallják). És a kép vibrációja is tök zavaró tud lenni, próbáld csak ki, hogy ha be is csukod a szemed, akkor is látod.
Nem tudom, hogy "baj-e" a babának, nem hiszem hogy orvosilag ártana, de inkább a rádiót kapcsolnám be a helyedben.
Nem hallom a magas frekvenciát....ugyanis az adást hallom:-)
Lehet, hogy tényleg a rádiózásra kellene rászokni...sosem voltam tévé függő, sőt. Volt idő, hogy tévém sem volt, de most, hogy a napok nagy részét itthon töltöm a kicsivel, tehát felnőtt társaság zéró, így olyan jó bekapcsolni. Beszélnek benne, mennek a jó tudományos műsorok..szóval megszerettem. Csak ugye egész nap megy...reggeltől estig. A gyerek meg mégis csak előtte játszik, fekszik, hancurozik. Mondjuk a barátnőm ő a gyerekszobába is tett tévét, játszik a lánya a tévé meg megy neki. Meséket sugároz, ha kedve van nézi, ha nincs kedve nem nézi.
szia!
Nálunk is ez volt a helyzet, de nagyon megbántam! Én a Te helyedbe áttérnék a rádióra! Az enyém mostmár majdnem 2 éves, és ha nem megy a tv, egyszerűen bekapcsolja! Nem azért, h nézze, mert nem ül le elé, csak így szokta meg! Szereti, ha megy! Szóval szerintem változtass a dolgon míg nem késő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!