Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagy baj az, hogy ahol van a...

Nagy baj az, hogy ahol van a 6 hónapos baba, ott egész nap megy a tévé?

Figyelt kérdés

Legtöbbször lent vagyunk a nappaliban, itt meg mindig megy a tévé, főként miattam, megszoktam.

Nem nézi, rá sem hederít, esetleg néha pár percig elidőzik a nézéssel, de inkább játszik a játékaival.

2011. dec. 8. 11:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem nagy baj
2011. dec. 8. 11:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha 10 centire állna tőle és bámulná egész nap, az nem lenne jó neki, de az hogy szól a tv még nem baj.
2011. dec. 8. 11:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia! Az én fiam is 6 hónapos, nálunk is megy egész nap a Tv, de ő sem foglalkozik vele. Megszokta ugyan, hogy valami mindig szól, de ennyi. Nagy csendben nem is alszik, csak éjjel. :) Szerintem nem gond, hiszen nem nézik.
2011. dec. 8. 11:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem baj.Ennyi idős korában nálunk is mindig ment a tv,aztán ahogy egyre többet lehet vele játszani,kimozdulni szépen Te is le szoksz róla,majd meglátod.
2011. dec. 8. 11:48
 5/8 anonim ***** válasza:
75%

Hát nem tudom, engem pl zavar az a nagyon magas frekvenciájú és amúgy igen halk alapzaj, amit a TV bocsájt ki magából (sokan nem is hallják). És a kép vibrációja is tök zavaró tud lenni, próbáld csak ki, hogy ha be is csukod a szemed, akkor is látod.

Nem tudom, hogy "baj-e" a babának, nem hiszem hogy orvosilag ártana, de inkább a rádiót kapcsolnám be a helyedben.

2011. dec. 8. 12:41
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem hallom a magas frekvenciát....ugyanis az adást hallom:-)

Lehet, hogy tényleg a rádiózásra kellene rászokni...sosem voltam tévé függő, sőt. Volt idő, hogy tévém sem volt, de most, hogy a napok nagy részét itthon töltöm a kicsivel, tehát felnőtt társaság zéró, így olyan jó bekapcsolni. Beszélnek benne, mennek a jó tudományos műsorok..szóval megszerettem. Csak ugye egész nap megy...reggeltől estig. A gyerek meg mégis csak előtte játszik, fekszik, hancurozik. Mondjuk a barátnőm ő a gyerekszobába is tett tévét, játszik a lánya a tévé meg megy neki. Meséket sugároz, ha kedve van nézi, ha nincs kedve nem nézi.

2011. dec. 8. 12:53
 7/8 anonim ***** válasza:
64%

szia!

Nálunk is ez volt a helyzet, de nagyon megbántam! Én a Te helyedbe áttérnék a rádióra! Az enyém mostmár majdnem 2 éves, és ha nem megy a tv, egyszerűen bekapcsolja! Nem azért, h nézze, mert nem ül le elé, csak így szokta meg! Szereti, ha megy! Szóval szerintem változtass a dolgon míg nem késő!

2011. dec. 8. 13:58
 8/8 A kérdező kommentje:
Jujj..oké..
2011. dec. 8. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!