Tényleg káros, ha sokat van a baba a tévé előtt?
10 hónapos a kisfiam,és sajnos elég sokat van a tévé előtt,mert apukája sajnos tévéfüggő -amikor itthon van,ill.amint hazaér,az elsö,hogy kapcsolja be a tévét és sokszor nem is nézi,de nem bír meglenni nélküle,kiabál velem,ha fél percre ki merem kapcsolni.
engem is zavar(más lapra tartozik,de emiatt már alig beszélgetünk)de leginkább attól félek,hogy a kicsinek sem tesz jót,hogy állandóan a villódzó képernyö elött mászkál.
amúgy is rossz alvó,sokat síró baba.
tanácstalan vagyok,hogyan óvjam meg a kisfiam így a tévétöl?
Bocs az offért, de a párodnak változtatni kéne, mert a háttértévézés mindenkire káros, nemhogy egy babára! Jól írod, hogy a villódzó képernyő nem csak a szemét, de az idegrendszerét is károsítja, akár komoly probléma is lehet belőle.
Mi is régebben tévéfüggők voltunk, aztán megbeszéltük, hogy semmi értelme egész nap működő tévénél lenni, engem pár óra után már idegesít.
Én most olvastam, hogy a tv-zés, akkor is ha nézi, és akkor is ha csak a háttérben megy, károsan hat a kisgyerekek idegrendszerére. Én ettől kicsit megijedtem, ezért próbálom kevesebbszer bekapcsolni.
Szerintem keress a neten erről szóló tanulmányokat, cikkeket és olvastasd el a pároddal, hátha rájön, hogy tényleg nem tesz jót a babának!
köszi a válaszokat,próbáltam már vele beszélni,de nem érti meg,neki létszükséglet,hogy menjen a tévé.
a gyerekszoba elég kicsi,ezért szoktunk inkább a nappaliban lenni.de bemegyünk inkább a kis szobába,aztán majdcsak rájön,hogy egyedül marad a tévéjével.
karos az idegrendszerere...ezt hol olvastatok,mar annyira tul bonyolitjak a gyerekkel kapcsolatos mit szabad-mit nem,hogy az agyamra mennek,ha nezi nezi,szerintem nem baj,az en 4 hos fiam is nezi,kesöbb csak többet fogja nezni,masreszt ő jo alvo es teljesen nyugodt baba
bocs ha megbantottam valakit de ez az en velemenyem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!