Tényleg káros, ha sokat van a baba a tévé előtt?
10 hónapos a kisfiam,és sajnos elég sokat van a tévé előtt,mert apukája sajnos tévéfüggő -amikor itthon van,ill.amint hazaér,az elsö,hogy kapcsolja be a tévét és sokszor nem is nézi,de nem bír meglenni nélküle,kiabál velem,ha fél percre ki merem kapcsolni.
engem is zavar(más lapra tartozik,de emiatt már alig beszélgetünk)de leginkább attól félek,hogy a kicsinek sem tesz jót,hogy állandóan a villódzó képernyö elött mászkál.
amúgy is rossz alvó,sokat síró baba.
tanácstalan vagyok,hogyan óvjam meg a kisfiam így a tévétöl?
hát utolsó gratula.tudod az ember kérdez,vannak nálunk tanultabb emberek,védőnő,orvos,sőt olyan ember is aki ezzel foglalkozik.na meg egy gondolkodó ember aki reális az nem csak az orráig lát,és magától is rá jön,hogy még nekem se tesz jót,nem hogy neki,ha nálad is megy a tv,akkor te is függő vagy és egy függőtől mit is vár az ember,hát nem aszt,hogy egyet ért.azért kérdezz már egy okos embert is.
az egyik válaszoló.
A józan eszem azt diktálja, hogy ha a baba nem nézi a tévét (csak megy a háttérben), az nem árthat neki. Ennyi erővel akkor az is árthat egy babának, ha egy szobában van 10 felnőttel, akik beszélgetnek. Ugyan mindegy, hogy a tv-ből jön a hang vagy az ember szájából. De ez csak az én véleményem.
Azt én sem szeretném, hogy a fiam a tv-t bámulja és egész nap előtte üljön, de attól hogy a háttérben megy és néha odapillant, nem hiszem, hogy baja lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!