9 hetes lányom fején még nincs koszmó, de lesz?
Figyelt kérdés
Száraz a fejbőre , hámlik fehéren. Állítólag ebből lesz a koszmó, ha nem kezelem...
Olajal? De hogy? Fürdés előtt, és hajmosás, és utána nem olajozom? Vagy fürcsi, hajmosás és utána olajozom? Mert mindenki mást mond... Vagy a sok hajmosás is tovább szárítja?
Egész nap legyen nedves , olajos a fejbőre? (mert az olyan nem szép, de ha ez kell hozzá, hogy ne legyen sebes a feje, akkor kenem..)vagy száradjon inkább, hogy le tudjam fésülni?
Meddig fenyeget a koszmó veszély egyébként?
2008. aug. 20. 20:34
1/3 anonim válasza:
én a gyógyszertárba vettem egy BABE nevű koszmó elleni sampont és születése ota minden nap avval mosom a fejét.már 3 hónapos és nincs koszmója.Arra kell ügyelni hogy mindig alaposan tiszta vizzel le kell mosni.
2/3 anonim válasza:
az előző válaszoló vagyok.olajozni a fürdés elött 1 órával kell hogy jól fel tudjon puhulni aztán megmosni és nem müanyag szőrű körömkefével megfésülni.Nekem a korházba ezt ajánlották.Azóta is avval fésülöm a haját éps tényleg nem rakódik le semmi.Meg ez a sampon is nagyon hatásos.igaz nem olcsó,1700 forint de csak egy borsónyi kell a kis fejére.Nem fog nagyon felhabozni,inkább csak csúszos álaga van.Ha rákened hagyd rajta addig míg fürdetsz és azt mosd le utoljára.remélem tudtam segíteni.
3/3 anonim válasza:
Esetleg ha egy nap nem mosnad meg a hajat, csak beolajoznad?En igy csinaltam, ami follazult, másnap ovatosan kifésultem. Nekunk jo volt igy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!