Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másfél éves korban koszmó?...

Másfél éves korban koszmó? Nagyon sokáig a Babé koszmó elleni samponját használtuk,2-3 hónapja tértünk át Gabi samponra és nemrég láttam döbbenten, hogy tiszta koszmó a lányom feje.

Figyelt kérdés
Másnál ha volt ilyen nagykorban, hogy múlt el? Ugyanúgy kell mindent, mint pici korban?
2010. febr. 24. 15:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Koszmó általában azért van mert nincs rendesen leöblítve a sampon. Tiszta vízzel többször öblítsd le mosás után. :)

Olajozd be reggel és este mosd meg neki. Lejön szépen :)

2010. febr. 24. 15:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én pont nemrég kérdeztem rá a védőnőre, mert 11 hónaposom ismét koszmós lett. Mondta hogy van olyan 3 éves akinek szintén előjön és ugyanúgy kell kezelni mint kicsinek.
2010. febr. 24. 15:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Az én fiamnak is előjött még 3 éves kora után is. De sikerült eltüntetni, ugyanúgy csináltuk mint kicsi korában. Utána már nem fordult elő, igaz már 6 éves. Lehet igaza van annak, aki az öblítés hiányát írta okozónak, mert az én fiam annyira nem szeretett hajat mosni, hogy csak úgy lehetett, ha megengedtük, hogy magának csinálja. És hát az az öblítés...
2010. febr. 24. 15:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet hogy furcsállni fogjátok amit írok, de nekünk addig volt koszmó problémánk, amíg koszmó elleni szereket használtunk. A gyerekorvos előre mondta, hogy ez ellen védekezni kell, mert kisbabáknál előjön. Legdrágább koszmó elleni sampont stb. használtuk, a gyerek tiszta koszmó volt. Egy pont után elhatároztuk, hogy elhagyunk mindent (úgyse használt) 1 hónap alatt nyomtalanul elmúlt. Egyébként azért határoztuk el, hogy kipróbáljuk az elhagyást, mert előtte a kis bőrével hasonlóan jártunk, tudjátok, olajozni kell pld. a hajlatokat stb., amíg mi mindent betartottunk, a kisfiamnak elég problémás volt a bőre, egy nap véletlenül elfelejtettem az olajozást, erre kezdett szebb lenni a bőre... azóta mi csak babafürdetővel fürdetünk, sőt a haját is azzal mossuk, most már 22 hónapos, teljesen hibátlan a bőre, a haja.... sokan mondják, amig lehet nem kell ezeket a bolti samponokat elkezdeni használni, legjobb a fürdető.
2010. febr. 24. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!