Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Segítség, koszmó mit lehet...

Segítség, koszmó mit lehet csinálni vele? Azt hittem, megússzuk,3 hós a lányom most lett neki. A babé koszmó sampon az csak megelőzésre való vagy kezelésére is?

Figyelt kérdés
2010. jan. 28. 11:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Nekem rossz tapasztalatom van vele. Két használat után teljesen szétszedte a pici fejét. Kiszáradt az arca is, és csúnyább lett a koszmója.

Ami viszont bevált, az a J&J naturals fürdető és krém. Azóta sem koszmó, sem száraz bőr nincs.

2010. jan. 28. 11:50
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen tiszta étolajjal kend be a fejét fürdés előtt fél órával, az feláztatja, és fürdésnél hajmosáskor picit dörzsölöd neki! 1-2 alkalom, és eltűnik!
2010. jan. 28. 11:50
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Babaolajjal átitatott vattával dörgöld meg gyengéden a baba fejét minden fürdés előtt, és használd a fent említett sampont. Ne ess kétségbe, jó esetben pár nap és elmúlik!
2010. jan. 28. 11:51
 4/15 anonim ***** válasza:
A babés koszmós sampon nagyon szuper. Az én babám is pontosan 3 hónaposan lett koszmós. Az orvos azt mondta, hogy kenjem be babaolajjal és babakefével ha fésülgetem, akkor tök jól kijön elméletileg. Hát gyakorlatilag nem igazán jött ki. Sőt akármilyen gyengéden próbáltam fésülni, kicsit fel is sértettem a fejbőrét. Szóval megvettem a babé sampont, nagyon jó volt, pár nap után már hatásos. 2000 ft, ennyi csak a hátránya.
2010. jan. 28. 11:51
 5/15 anonim ***** válasza:
Ha még az elején elkezded használni szerintem jó lesz rá.A lányomnak mikor elkezdett koszmósodni a feje én eleinte olajjal feláztattam neki,majd megmostam,de nagyon nem jött le.(Bár sokan esküsznek az olajra.)Akkor megvettem a sampont,de nem nagyon lett jobb tőle a feje.A doktornéni írt fel gyógyszertári pakolást,na az 1 nap alatt eltüntette az összes koszmót.Sajnos a nevére már nem emlékszem.
2010. jan. 28. 11:54
 6/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, olajoztam tegnap este megpróbáltam leszedni neki, de mára csak rosszabb lett :((

Olyan csúnya...

Mondjuk mondta a védőnő hogy az ilyen hatalmas hajú babáknál gyakoribb még az is hogy így pár hónaposan jön ki neki.

Jó húzós árú ez a babe sampon de ha jó akkor inkább megvesszük. Csak simán hajat kell mosni vele neki, mint más samponnal?

A bőre nincs kiszáradva, és csak gyógyszertári fürdetőt használunk.

2010. jan. 28. 11:55
 7/15 anonim ***** válasza:
Babé sampon a tuti. Persze hogy rosszabbnak látod, mert elkezdte leszedni, és akkor durván néz ki, ha hullik a hajából. De pár nap és elmúlik. De azt nem szabad elfelejteni, hogy a sampon magában nem elég, hanem hajmosás után kis babahajkefével dörzsöld át a buksiját (lehet erősebben is) és az leszedi a sampon által fellazított valamit. Nekünk olyan durva koszmónk volt, hogy egészen a homlokáig lemászott, de pikk-pakk elmúlt a sampontól. Szerintem próbld ki.
2010. jan. 28. 12:17
 8/15 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Még azt felejtettem el leírni, hogy ezt simán hazsnálhatod utána is sima samponkémt, mert teljesen jó, illetve nekünk azért kellett használnunk, mert ha abbahagytam, visszajött. Így pedig szinten tartottuk a sima buksikát.
2010. jan. 28. 12:19
 9/15 anonim ***** válasza:
Én születésétől kezdve használom a babé-t. Nagyon jó. A kisfiamnak még nem is volt.
2010. jan. 28. 12:22
 10/15 anonim ***** válasza:

Én is nagyon szeretem a Babét, az illata is fincsi. A kislányomnak csak kevéske koszmója volt, de minden héten 1-szer hajat mosunk vele azóta is. Húzós az ára, de sokáig kitart és kaptunk hozzá egy nagy csomag Babe popsikenőcsöt is ajándékba.

15 hetes kislány anyukája

2010. jan. 28. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!