Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Segítség, koszmó mit lehet...

Segítség, koszmó mit lehet csinálni vele? Azt hittem, megússzuk,3 hós a lányom most lett neki. A babé koszmó sampon az csak megelőzésre való vagy kezelésére is?

Figyelt kérdés
2010. jan. 28. 11:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az én kislányomnak is nagy haja van. Mi úgy csináltuk, hogy fürdés előtt egy órával bekentük és adtunk rá egy sapit, majd fürdés előtt sima babafésűvel átfésültük (nem kefe). A sima mezei johnson's sampon is jó volt. 3 nap alatt eltűnt és azóta sincs (5 hós).
2010. jan. 28. 12:43
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm lányok!! Ma mindenképp még egyszer nekiugrok az olaj, kissapka,fésű kombinációnak..aztán jöhet a sampon.

Remélem hamar helyrejön.

Sziasztok!

2010. jan. 28. 12:52
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát nekünk már majdnem 2 hónapja nem akar eltűnni a koszmó. Próbáltam olajat, babé sampont, kamillás borogatást, orvos írt fel kenőcsöt, de semmi változás. Most bőrgyógyászhoz mentünk, adott krémet, azt ma kipróbáljuk.
2010. jan. 28. 14:12
 14/15 anonim ***** válasza:
Ikerfiaim vannak az egyiknél bejött a babé , a másiknak hiába használtam nem volt semmi hatása, neki a nivea babasampon vált be( a Kórházi felicitas csomagban anno volt belőle minta, az egyik még lehet hogy megvan, ha érdekel írj priviben)Én előbb ezt próbálnám ki, már az ára miatt is
2010. jan. 29. 22:01
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! megvan még nekünk is az a minta sampon!
2010. jan. 31. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!