Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 éves lányom már fél éve...

2 éves lányom már fél éve bilizik de most egyre töbet iszik be pisil éjel mit csináljak?

Figyelt kérdés
2011. nov. 25. 18:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Adj neki kevesebbet inni.
2011. nov. 25. 19:14
 2/7 A kérdező kommentje:
de hiába mondom neki hogy most ivot elkezd orditani kogy kel még neki
2011. nov. 25. 19:48
 3/7 anonim ***** válasza:
nálunk is volt ilyen nyáron a fiammal. Ő is hisztizett az isziért. Megmagyaráztam neki, hogy akkor éjszaka felkeltem pisilni, vagy a megmaradt pelenkát teszem alá. Pelust elutasította, így inkább maradunk az éjszakai felkelésnél, hogy pisiljen
2011. nov. 25. 20:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Adj rá éjjelre pelenkát, addig amíg el nem jut oda, hogy felkeljen éjjel is pisilni.
2011. nov. 25. 21:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Általában ivás után 1 órával már átfolyik rajta a folyadék.Ha alszik már,akkor neked kell figyelni az órát,kivenni a gyereket az ágyból,félig felébreszteni,bilire ültetni,mondogatni,hogy pisiljél...ÉS PISILNI FOG.Én így csináltam addig,míg megtanult magától felébredni.

Nekem azt mondták,hogy pelenkát már ilyenkor egyáltalán ne használjak,mert tudat alatt összezavarja,hogy akkor most mi is van?

Sok sikert! (A lányom már 9 éves :) )

2011. nov. 25. 23:18
 6/7 anonim ***** válasza:
2 éves kislánytól ne várd el, hogy ne pisiljen be éjjel. Nappalra is csak akkorra kell szobatisztának lennie, mire óvodába megy.
2011. nov. 26. 06:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Próbáld meg, hogy estefelé kevesebbet adsz neki inni, vagy lefekvés előtt is még menjen el pisilni.

Ha sír meg szomjas természetesen adj neki inni,de kevesebbet és magyarázd el neki, hogy miért isztok most kevesebbet.

2011. nov. 26. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!