Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek arról,...

Mi a véleményetek arról, hogyha a kisbaba együtt alszik a szüleivel?

Figyelt kérdés
Olvastam egy írást arról, hogy a gyerekszoba és a gyerekágy miatti távolság szeretethiányossá teszi a babát. Szerintetek jó ötlet ha egy ágyban alszik a szüleivel? (Akár újszülött korától?) Van valami veszélye?

2015. jan. 18. 15:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
22%
Kezdetektől ott aludt a kisàgyban 3 hósan megvàltozott nem marad meg benne. Ez van èn szertek vele aludni és imàdom amikor a vilàgitós cumit az arcomba nyomja és úgy cumizok. Közben édesen simogat és szuszog :) A.
2015. jan. 18. 19:00
 12/14 anonim ***** válasza:
73%
Nekem a fiam kezdetektől fogva a saját ágyában aludt. Aztán kitessékelt minket a szobából is olyan 7 hónapos korában, mert minden zajra felébredt, meg sem lehetett fordulni az ágyban. Egy éves és nagyon szeret külön szobában aludni. Azóta 10-12 órát alszik ébredés nélkül éjjel. Megy a bébiőr. Nem hinném, hogy szeretethiányos lesz azért, mert békén hagyom éjjel és nem forgolódik velem az ágyban órákon át.
2015. jan. 18. 20:50
 13/14 anonim ***** válasza:
Lányom kezdetektől a saját szobájában alszik,saját ágyban. 3 hetes korától ráadásul csukott ajtóval,mert egyszerűen nem tudok aludni tőle,mert összevissza sistereg meg forog,rúgdos az ágyában. Magánéletünk nem nagyon van,abba nem korlátoz minket a kicsi. 2 éves múlt,volt nemrég egy időszak,hogy velünk aludt éjjeltől/hajnaltól,mert félt vagy zavarta a nátha (meg most allergiás kiütés is már 2hónapja lassan és még nincs meg mire,tehát nem is szűnnek neki,ergo viszket),de ez úgy nézett ki,hogy kihoztam,ő meg engem piszkált folyamatosan,így elmentem ő szobájába,ő meg apjával aludt. Ha netán elaludt,akkor állandóan fejbevert engem vagy meg se tudtam mozdulni,mert elterpeszkedett. Nekem rettentő nagy kínszenvedés vele aludni.El lehet ítélni,lepontozni,de ez van.Imádom,de nem bírom elviselni ha velem alszik,mert én egy légy zümmögésre is felkelek,de arra is ha valaki csak megmozdul az ágyban.
2015. jan. 19. 08:37
 14/14 A kérdező kommentje:
Tehát a tanulság ahányféle baba/szülő annyifelé különböző megoldás. Köszönöm a válaszokat, majd meglátjuk, hogy lesz a kis lurkóval. :)
2015. jan. 19. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!